Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Αισχρότητα Τζήμερου: Ο Κουρουμπλής δεν μπορεί να κάνει αυτοψία γιατί είναι τυφλός - Και αν όχι τότε "είναι και τυφλός και χαζός"


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος, 2017 - 16:48 | Στην Κατηγορία:

Η καφρίλα του Τζήμερου στο Facebook

Σε ένα αισχρό σχόλιο σχετικά με την αυτοψία που πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, προχώρησε, με ανάρτησή του στο Facebook, ο αρχηγός της "Δημιουργίας Ξανά", Θάνος Τζήμερος.

Ούτε λίγο ούτε πολύ εμπλέκει την αναπηρία του κου Κουρουμπλή με την πολιτική του καριέρα και την ικανότητά του να φέρει σε πέρας τα καθήκοντά του ως υπουργός.

Συγκεκριμένα έγραψε: 

"Να το ξεκαθαρίσω: σεβόμαστε την προσωπική αναπηρία κάθε ανθρώπου. Σε ανθρώπινο επίπεδο έχουμε κάθε διάθεση να του συμπαρασταθούμε με τον καλύτερο τρόπο, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκει. Όμως, μού είναι αδύνατον να αντιληφθώ πώς ένας τυφλός κάνει αυτοψία. Αυτόπτης σημαίνει κυριολεκτικά "αυτός που βλέπει με τα ίδια του τα μάτια" (από το θέμα οπ- του ορώ). Άρα δύο τινά ισχύουν. Ή ο Κουρουμπλής δεν είναι τυφλός, εκδοχή που ευχόμαστε να αληθεύει μολονότι εγείρει άλλα θέματα διότι ως τυφλός έκανε πολιτική καριέρα ή είναι και τυφλός και χαζός. Οπότε πρέπει να επιληφθούν οι προνοιακές δομές, διότι πρόκειται για πολύ επιβαρυμένη περίπτωση."

Επί της ουσίας, όποιος είναι τυφλός δεν μπορεί να κάνει "αυτοψία", καθώς η σημασία του "αυτόπτης μάρτυρας", σύμφωνα πάντα με τον Θάνο Τζήμερο, είναι "αυτός που βλέπει με τα ίδια του τα μάτια (από το θέμα οπ- του ορώ)". Άρα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατά τον πρόεδρο της "Δημιουργίας Ξανά", δεν εμπίπτει στην κατηγορία αυτή!

Μάλιστα, η "τυφλότητα" συνδέεται και με τη "χαζομάρα", καθώς "ή ο Κουρουμπλής δεν είναι τυφλός, εκδοχή που ευχόμαστε να αληθεύει μολονότι εγείρει άλλα θέματα διότι ως τυφλός έκανε πολιτική καριέρα ή είναι και τυφλός και χαζός. Οπότε πρέπει να επιληφθούν οι προνοιακές δομές, διότι πρόκειται για πολύ επιβαρυμένη περίπτωση."

Η δε αρχική φράση "σεβόμαστε την προσωπική αναπηρία κάθε ανθρώπου. Σε ανθρώπινο επίπεδο έχουμε κάθε διάθεση να του συμπαρασταθούμε με τον καλύτερο τρόπο, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκει" αναιρείται μαεστρικά λίγο παρακάτω και δεν πείθει

Ρατσισμός, αισχρότητα, παρανόηση του κου Τζήμερου ή όλα αυτά μαζί;

Συντάκτης: Γ.Β


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα