Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πανελλαδικές: Χρήσιμες οδηγίες για την έκθεση σε ένα βίντεο


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μάιος, 2018 - 09:53 | Στην Κατηγορία:

Δείτε το βίντεο

Το 2ο Spoudase Festival. το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα υπό  την αιγίδα της Γ.Γ. Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας με πάνω από 25.000 επισκέπτες πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Μαϊου στη Τεχνόπολη στο Γκάζι φιλοξενώντας φορείς απ' όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης

Το Φροντιστήριο ΟΡΟΣΗΜΟ - Πειραιά στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Spoudase Festival, πραγματοποίησε τ μονόωρο μάθημα με τιτλο "Χρήσιμες οδηγίες για να γράψετε άριστα στο μάθημα της Έκθεσης" για τους μαθητές της τρίτης Λυκείου μία ανάσα πριν τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι μαθητές της 3ης λυκείου (ΓΕΛ) ξεκινούν τις Πανελλαδικές εξετάεσις στις 8 Ιουνίου με το μάθημα της Νεολληνικής Γλώσσας

Δείτε παρακάτω το βίντεο από το 2ο Spoudase Festival το οποίό θα συμβάλλει και αυτό στο να έχετε επιτυχία στις γραπτές εξετάσεις στο εν λόγω μάθημα!

Όλα τα βίντεο του Φεστιβάλ απ'όλα τα σεμινάρια αναρτούνται σταδιακά στο www.spoudasefest.gr


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Τι πραγματικά ισχύει με το GDPR και τι πρέπει να γνωρίζετε

Εκδήλωση του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Παν.Πειραιά στο Spoudase Festival 2018

Φωτογραφικό Αφιέρωμα: Οι δράσεις των Αρσακείων στο Spoudase Festival

Φωτορεπορτάζ από τις δράσεις των Αρσακείων στο Spoudase Festival 2018

2ο ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής και 1ο ΕΠΑΛ Χαλανδρίου: Καθηγητές και μαθητές με μεράκι, φαντασία και όρεξη!

Ένα περίπτερο κόσμημα, χειροποίητο από τους μαθητές και τους καθηγητές του, ποδήλατα από ξύλο και άλλα εκπληκτικά εκθέματα παρουσίασαν τα δύο ΕΠΑΛ στο Spoudase Festival, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό Φεστιβάλ στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της ΓΓ Νέας Γενιάς και Δια βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και της ΓΓΕΕ του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής!

Spoudase Festival: Μία γιορτή για όλα τα σχολεία (Φωτογραφικό Αφιέρωμα)

Το 1ο αφιέρωμα στις δράσεις των σχολείων στο 2ο Spoudase Festival