Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Όλοι οι μαθητές της Τρίτης Λυκείου σε ένα event για τις Πανελλήνιες


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Δεκέμβριος, 2017 - 16:42 | Στην Κατηγορία:

Μία σελίδα που φιλοδοξεί να συγκεντρώσεις όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών

Μετά τις εορτές των Χριστουγέννων οι μαθητές της τρίτης Λυκείου μπαίνουν τελική ευθεία μιας πολύχρονης προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την απόκτηση ενός "μαγικού" εισιτηρίου πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι μαθητές προετοιμάζονται εν μέσω πραγματοποίησης αλλαγών σε πανεπιστημιακά τμήματα, συγχωνεύσεις ιδρυμάτων και τροποποιήσεις επιστημονικών πεδίων, στοιχεία που κάνει πιο θολό το τοπίο των ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Τα κοινωνικά δίκτυα που πλέον παίζουν κομβικό ρόλο στην ενημέρωσή μας και σε πολλές πτυχίες της ζωής των νέων ανθρώπων, δεν θα μπορούσαν να μην εμπλακούν με τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Το event όλων των μαθητών της Τρίτης Λυκείου

Στο Facebook δημιουργήθηκε event το οποίο καλεί να συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 και φιλοδοξεί να συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες από όλη την χώρα.

Όπως αναφέρει στην περιγραφή του 

Όλοι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 σε αυτό το event. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει

Έγκυρα και έγκαιρα τα πάντα για τις Πανελλαδικές, sos, προτεινόμενα θέματα, λύσεις, συμβουλές και άλλα πολλά

Winter is coming...

Εδώ μπορείτε να κάνετε JOIN στο event ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα