Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Τα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά που αφορούν εκπαιδευτικούς και έχουν ανοικτές αιτήσεις


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιανουάριος, 2018 - 18:27 | Στην Κατηγορία:

Αφορούν Εκπαιδευτικούς και δίνουν Μόρια - Τα εξ αποστάσεως αναγνωρισμένα Μεταπτυχιακά που έχουν ανοικτές αιτήσεις τώρα

Οι αιτήσεις συνεχίζονται έως το τέλος του μήνα για διάφορα εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά Προγράμματα που αφορούν Εκπαιδευτικούς (είτε μόνιμους, είτε αναπληρωτές) και μοριοδοτούν για τους πίνακες των αναπληρωτών και για τον ΑΣΕΠ.

Στα τέλη του Ιανουαρίου κλείνουν οι αιτήσεις για το εαρινό εξάμηνο που αρχίζει τον Μάρτιο για τα Εξ αποστάσεως αναγνωρισμένα Μεταπτυχιακά που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και αφορούν εκπαιδευτικούς. 

Τα προγράμματα έχουν διάρκεια από 3 εξάμηνα (ελάχιστη διάρκεια) μέχρι 9 εξάμηνα (μέγιστη διάρκεια), δηλαδή το χρονικό διάστημα φοίτησης καθορίζεται από τον σπουδαστή

Εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών  (Joint Degree) προσφέρουν αξιολογημένο-πιστοποιημένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα επιπέδου Master στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Το Μεταπτυχιακό αυτό μοριοδοτεί τα μέγιστα  (4 μόρια) για τους πίνακες των αναπληρωτών, καθώς προσφέρει και πρακτική άσκηση στην Ελλάδα!

Είναι ένα από τα μόνα εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά Προγραμματα στην Ειδική Αγωγή που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του Υπ.Παιδείας, του ΔΟΑΤΑΠ και του ΙΕΠ καθώς συμπεριλαμβάνει πρακτική άσκηση μέσα στο πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα και όχι ανεξάρτητα από αυτά σαν ξεχωριστό συμπλήρωμα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και κάντε αίτηση

Το κορυφαίο εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Το εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων προσελκύει το τελευταίο διάστημα ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι των εκπαιδευτικών.Πραγματοποιείται από κοινού από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Μπορείτε να εργαστείτε σε: 

- Φορείς αρχικής και συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΙΕΚ, ΚΕΚ, Τμήματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και εκπαίδευσης επιχειρήσεων, Σχολές Μαθητείας Παραγωγικών Υπουργείων, κ.λπ.).

- Φορείς που παρέχουν προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης σε ενήλικες ή ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (ΚΔΒΜ-Κέντρα δια βίου Μάθησης στους δήμους ή ιδιωτικά, ΚΕΕ-Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων, ΜΚΟ-Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί, κ.λπ.).

- Φορείς μη τυπικής εκπαίδευσης που συνδυάζουν την εκπαίδευση και τον πολιτισμό (Μουσεία, Πινακοθήκες, Πολιτιστικά Ιδρύματα, Βιβλιοθήκες, κ.λπ)

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και κάντε αίτηση

Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας

Το αναγνωρισμένο Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας πραγματοποιείται από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας

Επαγγελματικές Προοπτικές

Όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα μπορούν να απασχοληθούν σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς σε όλο τον κόσμο (εστίες διδασκαλίας, σχολεία, πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα) που εξειδικεύονται στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και κάντε αίτηση

Επιστήμες της Αγωγής: Εξ αποστάσεως ΠΜΣ στη Εκπαιδευτική Τεχνολογία

Το ΠΜΣ "Εκπαιδευτική Τεχνολογία" ως γνωστικό αντικείμενο του Μεταπτυχιακού στις Επιστήμες της Αγωγής κεντρίζει το ενδιαφέρον ολοένα και περισσότερων εκπαιδευτικών. Εξ αποστάσεως και αναγνωρισμένο Μεταπτυχιακό

Ππτυχιούχοι του προγράμματος έχουν τις παρακάτω επιλογές:
1. Να επιδιώξουν διοικητική θέση σε επίπεδο σχολείου (π.χ. Διευθυντής, Βοηθός Διευθυντής) ή/και Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (π.χ. Επιθεωρητής).
2. Να εργαστούν ως επιμορφωτές στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.
3. Να καταλάβουν ακαδημαϊκή θέση σε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και κάντε αίτηση

Εξ αποστάσεως ΠΜΣ  Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων (προδημοτικής, δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης), οι οποίοι ενδιαφέρονται:

Να εμβαθύνουν σε έννοιες, αρχές και γενικεύσεις του γνωστικού αντικειμένου που επιλέγουν και να ασκηθούν σε σχετικές δεξιότητες. Να καταλάβουν θέση σε επίπεδο σχολείου ( βοηθός διευθυντής, διευθυντής ) ή/και σε επίπεδο υπουργείου ( επιθεωρητής, παιδαγωγικός σύμβουλος, ανώτερος λειτουργός εκπαίδευσης ). Να δραστηριοποιηθούν στον ιδιωτικό τομέα και να διακριθούν μέσω εξειδικευμένων γνώσεων σε τομείς αιχμής.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ και κάντε αίτηση

Αιτήσεις για το Εξ αποστάσεως ΠΜΣ "Τέχνες στην Εκπαίδευση"

Δείτε περισσότερα εδώ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα