Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Παράταση για τις αιτήσεις στα κορυφαία ΠΜΣ του ΠΕΔιΣ


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 6 Σεπτέμβριος, 2017 - 15:02 | Στην Κατηγορία:

Συγκεκριμένα το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων ανακοίνωσε ότι στα κάτωθι μεταπτυχιακά ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος των αιτήσεων και θα κρατήσει μέχρι τις 25/09.

1) Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές

Αντικείμενο του ΠΜΣ είναι η ανάπτυξη γνώσεων και ερευνητικών δεξιοτήτων σχετικά με τους θεσμούς, τις διαδικασίες, τους στόχους και τα αποτελέσματα των σύγχρονων μορφών διακυβέρνησης και δημόσιων πολιτικών με έμφαση στον ευρωπαϊκό χώρο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και σε κράτη και οικονομίες με αυξημένη βαρύτητα στις ευρωπαϊκές και διεθνείς εξελίξεις.

Διάρκεια 12 μήνες
Με Δίδακτρα

Δείτε αναλυτικά Εδώ

2) Μεσογειακές Σπουδές

Αντικείμενο του ΠΜΣ είναι η παραγωγή και μετάδοση γνώσεων και η ανάπτυξη τεχνογνωσίας, μεθοδολογιών, λειτουργικών εργαλείων και εν γένει ερευνητικών αποτελεσμάτων στο διεπιστημονικό πεδίο (αποτελούμενο από τους κλάδους της πολιτικής επιστήμης, των διεθνώνσχέσεων, της πολιτικής οικονομίας και των πολιτισμικών σπουδών) των σπουδών περιοχής στη Μεσόγειο.

Διάρκεια 12 μήνες 
Με Δίδακτρα

Δείτε αναλυτικά εδώ

3) Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία

Σε μια ιστορική και ενδιαφέρουσα περίοδο τα Πανεπιστήμια Πελοποννήσου και ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου Κύπρου ένωσαν δυνάμεις. Η εξωστρέφεια, η συνέργεια και η επένδυση στη γνώση είναι η απάντηση στη κρίση και το πέρασμα στην ανάπτυξη. Είναι μια πρωτοποριακή συνεργασία, η πρώτη στο είδος της.

Διάρκεια 12 μήνες 
Με Δίδακτρα

Δείτε αναλυτικά εδώ

4) Παγκόσμιες Προκλήσεις και Συστήματα Αναλύσεων

Το αντικείμενο του ΠΜΣ «Παγκόσμιες Προκλήσεις και Συστήματα Αναλύσεων» είναι διεπιστημονικό.

Από τη μία, εστιάζει σε διεθνώς αναγνωρισμένες και ολοκληρωμένες προσεγγίσεις διαχείρισης κινδύνων (risk management) και απειλών (threat management), που αποτελούν από τις πιο ισχυρές σύγχρονες τάσεις στη μελέτη και κυρίως την αντίληψη των παγκόσμιων φαινομένων που εμπίπτουν στη σφαίρα των διεθνών σχέσεων, της πολιτικής και της οικονομίας.

Διάρκεια 12 μήνες 
Με Δίδακτρα

Δείτε αναλυτικά εδώ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα