Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Για πρώτη φορά τα MBA κορυφαίων πανεπιστημίων στην Τεχνόπολη


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μάρτιος, 2017 - 18:08 | Στην Κατηγορία:

Η έκθεση Spoudase 2017 η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 24 και 25 Ιουνίου αποτελεί το πρώτο και μεγαλύτερο event στην Ελλάδα που αφορά τις Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές Σπουδές σε Ελληνικά και Κυπριακά Πανεπιστήμια.

Η έκθεση θα φιλοξενήσει πάνω από 200 Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα και η διεξαγωγή της θα γίνει την περίοδο που οι περισσότερες προκηρύξεις είναι ανοικτές για τα Μεταπτυχιακά  αλλά και οι μαθητές της τρίτης Λυκείου τελειώνουν τις Πανελλαδικές και ψάχνουν τι θα επιλέξουν για Σπουδές!

Τα Μεταπτυχιακά προγράμματα που θα φιλοξενηθούν στην διήμερη έκθεση Spoudase 2017 και θα συμμετάσχουν και στο διήμερο πρόγραμμα των ομιλιών θα καλύπτουν όλο το φάσμα των γνωστικών αντικειμένων.

MBA Corner

Ιδιαίτερος χώρος θα υπάρχει για προγράμματα MBA ελληνικών και κυπριακών Πανεπιστημίων, δημοσίων και ιδιωτικών.

Στο MBA Corner της έκθεσης ο υποψήφιος θα μπορεί να διαλέξει MBA από τα κορυφαία Πανεπιστήμια και να ενημερωθεί για τις δυνατότητες που υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό για την σταδιοδρομία του.

Business Corner

Στον χώρο του MBA Corner θα βρίσκονται και κορυφαίες εταιρείες όπου ο υποψήφιος θα μπορεί να έρθει σε επικοινωνία, να καταθέσει το βιογραφικό του και αποκτήσει μια πρώτη εικόνα της σύνδεσης αυτών των προγραμμάτων με την αγορά εργασίας.

Ενημέρωση - Υποτροφίες - Register

Για να δηλώσετε ενδιαφέρον για ενημέρωση και υποτροφία για το Μεταπτυχιακό που σας ενδιαφέρει καθώς και επιθυμία για συνάντηση θα πρέπει να κάνετε join στο event της έκθεσης αλλά και register στην σελίδα registration η οποία θα ανοίξει στις 27 Μαρτίου εδώ.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Tο Γυμνάσιο Σχηματαρίου στο 2ο Spoudase Festival με ρομποτικό βραχίωνα

Ο πλούτος δραστηριοτήτων όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης  παρουσιάζεται στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό Φεστιβαλ της Ελλάδας στην Τεχνόπολη (19 και 20 Μαϊου 2018)