Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Τραμπ: «Ήταν στ' αλήθεια μια φανταστική συνάντηση»


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιούνιος, 2018 - 07:59 | Στην Κατηγορία:

Σιγκαπούρη

 Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι η ιστορική σύνοδος κορυφής με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν επέτρεψε να σημειωθεί «μεγάλη πρόοδος».

   «Ήταν στ' αλήθεια μια φανταστική συνάντηση», η οποία εκτυλίχθηκε «καλύτερα απ' ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί οποιοσδήποτε», είπε ο Τραμπ απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους έπειτα από το γεύμα εργασίας που είχαν οι ηγέτες και κορυφαία στελέχη των κυβερνήσεων των δύο κρατών. «Θα πάμε τώρα να υπογράψουμε» μια συμφωνία, πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, χωρίς να δώσει καμιά διευκρίνιση για το περιεχόμενο του εγγράφου αυτού.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Έφτασαν Τραμπ και Κιμ στη Σιγκαπούρη

Έφτασε ο Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη. Στις 15:30 ώρα Ελλάδος και το Air Force One που μετέφερε τον Ντόναλντ Τραμπ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο. Σε δύο ημέρες θα πραγματοποιηθεί η ιστορική σύνοδος κορυφής με αβέβαιη έκβαση, έπειτα από δεκαετίες καχυποψίας και εντάσεων ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Βόρεια Κορέα.