Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Τη μεγαλύτερη διαρροή εγγράφων από τη CIA ανακοίνωσε το Wikileaks


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 7 Μάρτιος, 2017 - 15:54 | Στην Κατηγορία:

Αποκαλύπτονται οι τεράστιες δυνατότητeς διείσδυσης των μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ σε ηλεκτρονικές συσκευές, όπως iPhone, Android

Τη μεγαλύτερη διαρροή πληροφοριών από τη CIA ανακοίνωσε το Wikileaks, με το πρώτο μέρος της να αποτελείται από 8.761 έγγραφα και φακέλους, υπό την ονομασία «Έτος Μηδέν».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο αποκαλύψεων, τα απόρρητα αυτά έγγραφα φέρουν την κωδική ονομασία «Vault 7». Αποκαλύπτουν δε τις τεράστιες δυνατότητeς διείσδυσης που έχει η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ σε ηλεκτρονικές συσκευές, όπως iPhone, Android κλπ.

To Wikileaks είχε ανακοινώσει μέσω Twitter ότι ο ιδρυτής του, Τζούλιαν Ασάνζ, θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου, ωστόσο, αυτή αναβλήθηκε εξαιτίας ηλεκτρονικών επιθέσεων.

Αναμένεται να πραγματοποιηθεί όμως άλλη στιγμή.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Εσωτερικό σημείωμα της CIA τροφοδοτεί τις θεωρίες συνωμοσίας για την διαφυγή του Χίτλερ στην Κολομβία

Μια από τις αγαπημένες συνωμοσιολογικές θεωρίες είναι η δήθεν διαφυγή του Χίτλερ στη Λατινική Αμερική

Ντοκουμέντο: Η CIA σχεδίαζε τη διχοτόμηση της Κύπρου 10 χρόνια πριν τον "Αττίλα"

Αν στη συλλογική συνείδηση η κυπριακή τραγωδία του 1974 σχετίζεται -σωστά- κυρίως με το «εθνικιστικό» πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 1974 κατά του Μακαρίου, που άνοιξε την πόρτα στα στρατεύματα του «Αττίλα», οι προϋποθέσεις της διχοτόμησης είχαν τεθεί μια δεκαετία νωρίτερα.