Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Θαλάσσιες ζώνες Ελλάδος - Αλβανίας: Εποικοδομητικός ο β' γύρος συνομιλιών σήμερα


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Μάιος, 2018 - 19:28 | Στην Κατηγορία:

Τι αναφέρει το ΥΠΕΞ

Συνεχίζονται οι συνομιλίες για την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων Ελλάδας και Αλβανίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, σε θετικό κλίμα και με εποικοδομητικό τρόπο ολοκληρώθηκε σήμερα στην Αθήνα ο δεύτερος γύρος των σχετικών συνομιλιών μεταξύ των κλιμακίων των δύο χωρών.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Κυπριακή ΑΟΖ: Ολοκλήρωσε τις έρευνες το ένα από τα δύο σκάφη της EXXONMobil

Στο λιμάνι της Λεμεσού επιστρέφει το ερευνητικό σκάφος MED Surveyor, μετά την ολοκλήρωση της αποστολής του στο τεμάχιο "10" της κυπριακής ΑΟΖ

Τσίπρας: Να διαφυλαχθούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΑΟΖ

Τη στήριξη της Ελλάδας στις ενέργειες της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά και την υποχρέωση να διαφυλαχθούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου, πρόκειται να τονίσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ θα αναφερθεί επίσης στην προκλητική στάση της Τουρκίας στο Αιγαίο, καθώς και στις ευρωτουρκικές σχέσεις, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στη σημερινή Άτυπη Σύνοδο Κορυφής των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις Βρυξέλλες.