Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Politico: Ο Αβραμόπουλος έβαλε "φρένο" στον Τουσκ για το μεταναστευτικό


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Δεκέμβριος, 2017 - 18:03 | Στην Κατηγορία:

Τι αναφέρει το έγκριτο περιοδικό

Μεταξύ των προσωπικοτήτων που ξεχώρισαν, με τη θετική τους παρουσία, αυτή την εβδομάδα στα ευρωπαϊκά δρώμενα, ύστερα από την παρέμβασή του για τα σχέδια του Προέδρου Τουσκ για το μεταναστευτικό, συγκαταλέγει τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγενειας Δημήτρη Αβραμόπουλο, το έγκριτο ειδησεογραφικό site «Politico».

Χαρακτηριστικά, ο συντάκτης της στήλης "Who's up" (Ποιος είναι επάνω) Ράιαν Χιθ, αναφέρει ότι «ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι ο Ευρωπαίος Επίτροπος που ανάγκασε τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλτ Τουσκ να αναθεωρήσει τα σχέδιά του για τη μετανάστευση ενόψει της συνόδου των Ευρωπαίων ηγετών που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, απορρίπτοντάς τα ως "αντι-ευρωπαϊκά"».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Στο αρχείο οι μηνύσεις Αβραμόπουλου, Βενιζέλου, Σαμαρά για τη Novartis

Στρέφονταν κατά των εισαγγελικών λειτουργών που ασχολούνται με τη διαφθορά

Ο Αβραμόπουλος προτείνει: Ταυτότητες με βιομετρική φωτογραφία προσώπου και δύο δακτυλικά αποτυπώματα

Κατάργηση των χάρτινων εντός διετίας και εισαγωγή των νέων εντός πενταετίας