Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Politico: Ο Αβραμόπουλος έβαλε "φρένο" στον Τουσκ για το μεταναστευτικό


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Δεκέμβριος, 2017 - 18:03 | Στην Κατηγορία:

Τι αναφέρει το έγκριτο περιοδικό

Μεταξύ των προσωπικοτήτων που ξεχώρισαν, με τη θετική τους παρουσία, αυτή την εβδομάδα στα ευρωπαϊκά δρώμενα, ύστερα από την παρέμβασή του για τα σχέδια του Προέδρου Τουσκ για το μεταναστευτικό, συγκαταλέγει τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγενειας Δημήτρη Αβραμόπουλο, το έγκριτο ειδησεογραφικό site «Politico».

Χαρακτηριστικά, ο συντάκτης της στήλης "Who's up" (Ποιος είναι επάνω) Ράιαν Χιθ, αναφέρει ότι «ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είναι ο Ευρωπαίος Επίτροπος που ανάγκασε τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλτ Τουσκ να αναθεωρήσει τα σχέδιά του για τη μετανάστευση ενόψει της συνόδου των Ευρωπαίων ηγετών που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, απορρίπτοντάς τα ως "αντι-ευρωπαϊκά"».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Αβραμόπουλος: Η αλληλεγγύη δεν είναι "α λα καρτ"

Σαφές μήνυμα πως «η αλληλεγγύη δεν μπορεί να είναι α λα καρτ» έστειλε από τις Βρυξέλλες ο Ευρωπαίος επίτροπος για τη Μετανάστευση, Δημήτρης Αβραμόπουλος, επισημαίνοντας πως «η λέξη "αλληλεγγύη" έχει σε όλες τις γλώσσες τον ίδιο ορισμό» και πως προβλέπεται με σαφήνεια στις συνθήκες της Ένωσης.

Λύση για τους πρόσφυγες τώρα, όχι αύριο

«Δεν γίνεται οι πρόσφυγες να αφήνονται έξω στο κρύο, να αντέξουν το χειρότερο διάστημα του χειμώνα χωρίς μια στέγη πάνω από το κεφάλι τους», δήλωσε ο επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος από τη Λέσβο, συμπληρώνοντας ότι «πρέπει να βρεθούν λύσεις σήμερα, όχι αύριο, όχι την επόμενη εβδομάδα, αλλά τώρα».

Στη Λέσβο Αβραμόπουλος, Μουζάλας για το προσφυγικό

Τη Μυτιλήνη θα επισκεφθεί σήμερα, Τετάρτη, ο επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, προκειμένου να εξετάσει από κοντά τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη Λέσβο και κατ’ επέκταση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από την εφαρμογή της Συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας και τον εγκλωβισμό στα νησιά περισσότερων των 10.000 μεταναστών και προσφύγων.