Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Άρειος Πάγος: Δεν θα εκδοθεί στη Μάλτα η Εφίμοβα


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιούνιος, 2018 - 15:30 | Στην Κατηγορία:

Τι αποφασίστηκε

Δεν θα εκδοθεί τελικά στη Μάλτα η Μαρία Εφίμοβα, σύμφωνα με σημερινή απόφαση του Άρειου Πάγου, παρά και την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα.

Οι ανώτατοι δικαστές απέρριψαν την έφεση που είχε ασκήσει ο Εισαγγελέας κατά της ομόφωνης απόφασης του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών που επίσης είχε ταχθεί υπέρ της μη έκδοσης της Εφίμοβα στη Μάλτα.

Πριν περίπου ένα μήνα, στη συνεδρίαση ενώπιον του Αρείου Πάγου, η 36χρονη Ρωσίδα είχε κάνει λόγο για τον κίνδυνο να έχει την κατάληξη της δημοσιογράφου, Δάφνης Καρουάνα Γκαλιζία, η οποία δολοφονήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο όταν εξερράγη βόμβα στο αυτοκίνητό της. Η Εφίομβα τόνισε ακόμη ότι η ίδια είναι η μοναδική εν ζωή μάρτυρας που μπορεί να αποκαλύψει την κρατική διαφθορά στη Μάλτα και αυτό την καθιστά στόχο.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα