Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Γαβρογλου για μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών: Υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Ιούλιος, 2017 - 12:07 | Στην Κατηγορία:

Μόνιμοι Διορισμοί Εκπαιδευτικών

Ο Υπουργός Κώστας Γαβρόγλου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Νέα Σελίδα" απαντώντας στην ερώτηση " Θα προσλάβετε μόνιμους εκπαιδευτικούς και τι θα γίνει με το θέμα των αναπληρωτών" σημείωσε πως ο διορισμός μονίμων εκπαιδευτικών αποτελεί στόχος τους αλλά δεν εξαρτάται μόνο απο την ελληνική κυβέρνηση.

Ο Κώστας Γαβρόγλου τόνισε οτι υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο έχει μπει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς. Ο Υπουργός πρόσθεσε ότι για πρώτη φορά κατορθώθηκε να παραδεχθουν οι θεσμοι΄την αναγκαιότητα τον μονιμων διορισμών σε γραπτό κείμενο


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

E' EΛΜΕ Θεσσ/νίκης: Πρόσκληση για κινητοποιήσεις 29/9, 5/10 - Δράσεις για τους πρόσφυγες

Πρόσκληση συνάντησης προς τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ, των Συλλόγων Π.Ε., των συλλογικοτήτων των Αναπληρωτών, των Γονέων και των Φοιτητών τη Δευτέρα  25/9, στις 7.00 μ.μ., στην ΕΔΟΘ. 

Γαβρόγλου: Προτεραιότητα οι μόνιμοι διορισμοί Εκπαιδευτικών. Ανακοινώνουμε σύστημα επιμόρφωσης

Πρέπει, λοιπόν, το δημόσιο σχολείο να οικοδομηθεί γύρω από το νέο έντυπο λόγο , και αυτό μας προβληματίζει θετικά.