Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ακραία καιρικά φαινόμενα: Στην Ευρώπη -10 στην Αυστραλία +45!


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουάριος, 2017 - 12:23 | Στην Κατηγορία:

Ακραία καιρικά φαινόμενα

Την ώρα που στην Ευρώπη έχει ξεσπάσει πολικός χιονιάς και δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους από το κρύο, στην Αυστραλία έχει οι κάτοικοι καλούνται να πάρουν προφυλάξεις ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΟΥΝ τον «πολύ υψηλό κίνδυνο» θερμοπληξίας.  

Η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει για τις επόμενες ημέρες πολύ υψηλές θερμοκρασίες -44° έως 46°- σε περιοχές του Κουίνσλαντ και της Νέας Νότιας Ουαλίας, επιβάλλοντας πλήρη απαγόρευση στο άναμμα φωτιάς σε ανοιχτούς χώρους.

Βόρεια του Σίδνεϊ το θερμόμετρο αναμένεται σήμερα να φθάσει τους 41° ενώ και στα δυτικά προάστια της πόλης θα δείχνει τουλάχιστον 40°.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Η Αυστραλία δεν υπήρξε ποτέ, είναι ένα ψέμα. η πιο viral θεωρία συνωμοσίας των ημερών

Στο διαδίκτυο μπορεί να βρει κανείς τις πιο απίθανες θεωρίες συνωμοσίες. Από αυτές για τη δολοφονία του JF Kennedy μέχρι πως η γη είναι επίπεδη. Κάποιες παλιές αλλά διαχρονικές, κάποιες καινούριες. Από τις πιο...φρέσκες που συναντήσαμε είναι πως η Αυστραλία-ξέρετε, η έκτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο στο ανατολικό ημισφαίριο- δεν υπάρχει!

Αυστραλός κρατούσε αιχμάλωτη και βίαζε Βρετανίδα επί δυο μήνες

Aυστραλός πολίτης αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες καθώς κρατούσε αιχμάλωτη και βίασε κατ' επανάληψη Βρετανίδα τουρίστρια.

 

Τι δηλώνει ο Έλληνας ομογενής ταξιτζής για το "Tsim Booky"!

Η απεργία των ταξί και η αδιαφορία των αυστραλιανών ΜΜΕ

Κι όμως! Η Γη έχει και άλλη ήπειρο!

Η ανακάλυψη των επιστημόνων που ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα