Thumbnail
Πέντε σειρές που αγαπήσαμε αλλά δεν πρόκεται να προβληθούν ξανά μέσα στο 2018

Όσοι στην αυγή του Millenium ποντάριζαν στον «θάνατο» της τηλεόρασης φαίνεται πως διαψεύδονται πανηγυρικά καθώς οι άνθρωποι της «μικρής οθόνης» έχουν επενδύσει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια για παραγωγές που πρωτοτυπούν, εντυπωσιάζουν και σε πολλές περιπτώσεις επιτυγχάνουν υψηλές αισθητικές επιδόσεις.

Ως, αποτέλεσμα, εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο παραμένουν καθηλωμένοι στις οθόνες τους περιμένοντας για ημέρες ή μήνες το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς...

Υπάρχουν και μερικές σειρές, ωστόσο, που δεν πρόκεται να προβληθούν μέσα στο ημερολογιακό έτος του 2018, απογοητεύοντας πλήρως το κοινό. Το roxx.gr παρουσιάζει 5 από αυτές:

Fargo

Όταν τελείωσε η 3η και εξαιρετικά επιτυχημένη (όπως και οι υπόλοιπες) σεζόν του Fargo δεν ξέραμε καν αν θα επιστρέψει. Ο Noah Hawley είχε τονίσει ότι δεν έχει στο μυαλό του πλάνο για νέα ιστορία, έτσι όλα έδειχναν ότι το τέλος είχε έρθει. Με το ξεκίνημα του 2018 όμως τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον έχουμε την επιβεβαίωση από το αφεντικό του καναλιού ότι το Fargo θα έχει 4η σεζόν, απλά αυτή δεν θα προβληθεί φέτος αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2019. «O Noah Hawley (σ.σ. ο δημιουργός της σειράς) έχει γίνει πολυάσχολος… αλλά μου είπε μία ιδέα που έχει για την 4η σεζόν και μας ενθουσίασε. Το πλάνο είναι να ετοιμαστεί μέχρι το 2019». Χαλάλι του, θα περιμένουμε.

Rick and Morty

To Rick and Morty είναι το το καλύτερο animation που κυκλοφορεί στην τηλεόραση (μαζί με το Bojack Horseman). H σεζόν που προβλήθηκε το 2017 εκτόξευσε ακόμα περισσότερο τη σειρά που απέκτησε μεγάλο κοινό και στο mainstream έτσι όλα τα βλέμματα πλέον είναι στραμμένα στους δημιουργούς για το πότε θα ετοιμάσουν τα νέα επεισόδια. Αν και έχουμε μπει πλέον στο 2018 σύμφωνα με ένα από τους σεναριογράφους της σειράς θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμα. «Επειδή ξέρω πόσο καιρό χρειάζεται για να γίνει η συγγραφή των επεισοδίων και στη συνέχεια να περάσουν στο στάδιο του animation, θα μου έκανε μεγάλη έκπληξη αν είναι έτοιμα τα νέα επεισόδια πριν το δεύτερο μισό του 2019» δήλωσε ο Ryan Ridley.

Punisher

Ο Punisher δεν βρισκόταν στα αρχικά πλάνα του Netflix όταν ετοίμαζε το τηλεοπτικό σύμπαν με τους χαρακτήρες της Marvel. Προέκυψε στην πορεία όταν τον είδαμε στη 2η σεζόν του Daredevil. H αποδοχή για τον χαρακτήρα ήταν τόσο μεγάλη που «ανάγκασε» το Netflix να του δώσει δική του σειρά. Την πρώτη σεζόν την είδαμε τον Νοέμβριο που μας πέρασε και οι περισσότερες κριτικές ήταν θετικές με τον κόσμο να γουστάρει. Έτσι δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για την επίσημη ανακοίνωση ότι ο Jon Bernthal θα επιστρέψει στο ρόλο για τη δεύτερη σεζόν. Αυτό δεν θα γίνει όμως πριν από κάποια στιγμή το 2019 αφού για παράδειγμα η Jessica Jones επιστρέφει τον Μάρτιο με τη 2η σεζόν της, μετά από 2,5 ολόκληρα χρόνια, ενώ τον Μάρτιο συμπληρώνονται και δύο χρόνια από την 2η σεζόν του Daredevil. Τα κενά είναι μεγάλα δηλαδή, ενώ στο μεσοδιάστημα θα ακολουθήσουν και οι δεύτερες σεζόν για τα Luke Cage και Iron Fist.

Stranger Things

Η πρώτη σεζόν του Stranger Things έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2016 και κατάφερε μέσα λίγους μήνες να γίνει παγκόσμιο φαινόμενο. Παρά την μεγάλη ανυπομονησία του κόσμου οι δημιουργοί δεν βιάστηκαν και ta επόμενα επεισόδια της σειράς έκαναν πρεμιέρα στα τέλη Οκτωβρίου. 16 ολόκληρους μήνες μετά δηλαδή. Και τώρα το μεγάλο ερώτημα είναι ένα. Θα δούμε την 3η σεζόν πριν το τέλος του 2018; Ο David Harbour που υποδύεται τον Hopper, δεν άφησε κανένα περιθώριο αισιοδοξίας για κάτι τέτοιο. «Ένα στοιχείο που σίγουρα αναστατώνει τους οπαδούς της σειράς είναι το μεγάλο κενό ανάμεσα στις σεζόν. Δεν θα υπάρξουν νέα επεισόδια πριν από κάποια στιγμή το 2019. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι και θετικό. Όπως κάθε καλό πράγμα χρειάζεται τον χρόνο του. Και αυτοί οι τύποι δουλεύουν πολύ σκληρά».

Game of Thrones

Πριν ακόμα ξεκινήσει η 7η σεζόν του Game of Thrones που προβλήθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε, είχε ξεκινήσει η φημολογία ότι η τελευταία σεζόν δύσκολα θα είναι έτοιμη πριν το 2019. Στο διάστημα που μεσολάβησε υπήρξαν διάφορες δηλώσεις που έδειχνα και αυτές προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά τώρα πλέον είναι επίσημο οριστικό και αμετάκλητο. Όπως ανακοίνωσε λοιπόν το HBO η 8η και τελευταία σεζόν της σειράς θα προβληθεί το 2019, χωρίς όμως να αναφέρεται ο μήνας. Πιο πιθανό είναι το σενάριο της Άνοιξης, εκεί κοντά στον Απρίλιο δηλαδή. Να θυμίσουμε απλά ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από τον Οκτώβριο και αναμένεται να ολοκληρωθούν το καλοκαίρι. To 2018 λοιπόν θα είναι η πρώτη χρονιά χωρίς Game of Thrones μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, αφού η σειρά είχε κάνει πρεμιέρα την Άνοιξη του 2011.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα