Thumbnail

Ο υφυπουργός Παιδείας Κώστα Ζουράρις μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο" μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Σταύρο Θοδωράκη και την πρόταση μομφής που θέλει να του κάνει τονίζοντας πως  «Αν θέλει ο κ. Θεοδωράκης πρόταση μομφής κατά του προσώπου μου, ας το κάνει. Πού θα βρει 43 βουλευτές; Και στην συζήτηση επί τρεις ημέρες θα τον πολτοποιήσω»

«Αυτά στον κόσμο αρέσουν» είπε αναφερόμενος στην πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού και υπενθύμισε ξανά πως τον είχε μαθητή αλλά... δεν κρατούσε σημειώσεις. 

 «Έλεγα στους μαθητές να κρατάνε σημειώσεις …δεν κράτησε ποτέ, με αποτέλεσμα να γίνει αρχηγός κόμματος, τι να κάνουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί τελευταία από τα όσα έχει πει, τόνισε πως κάποτε, εν ενεργεία πρωθυπουργός «είχε χαρακτηρίσει τέσσερις έγκριτους πολίτες νταβατζήδες» και προέτρεψε να γίνει... πρόταση μομφής κατά του Κώστα Καραμανλή!

Συνέχισε την επίθεσή του στο Ποτάμι λέγοντας πως το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη φυλλορροεί και αυτό γιατί δεν είχε κοινωνική αντιστοίχιση γιατί ήταν «κατασκευή των μεγάλων καναλιών και των πλουτοκρατών» ώστε αν γίνει ανάχωμα στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε πολιτικό επίπεδο, εκτίμησε ότι το Ποτάμι φυλλορροεί, κάτι που απέδωσε στο γεγονός ότι και ήταν « προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ανάχωμα στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κώστα Ζουράρις επιτέθηκε ξανά και στον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, τον χαρακτήρα του οποίου χαρακτήρισε «φασιστοειδή» και τις απόψεις του αντιχριστιανικές. Συνέκρινε δε τη στήριξη που προσέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Αμβρόσιο με αυτή που δίνει ο ίδιος στον ΣΥΡΙΖΑ και σε «πράγματα που δεν μου αρέσουν στο ΣΥΡΙΖΑ, αν τα έλεγε η ΝΔ θα ήμουν πολύ πιο οξύς, τώρα τα στρογγυλεύω».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα