Thumbnail
Δείτε που

Ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε διάφορες περιοχές της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να προκαλούν ακόμη και διακοπή της  κυκλοφορίας των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, σε οδικούς άξονες της Ροδόπης, της Δράμας, της Ακαρνανίας και της Αιτωλίας τέθηκε σε ισχύ η διακοπή της κυκλοφορίας, λόγω προβλημάτων που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Πιο αναλυτικά, στο Ν. Ροδόπης, λόγω βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία στις Ιρλανδικές Διαβάσεις Μεσοχωριού – Μωσαϊκού.

Στην περιοχή της Δράμας διακόπηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Παρανεστίου – Πρασινάδας από το 16,5ο έως 16,6ο χλμ λόγω συσσώρευσης υδάτων από τις βροχοπτώσεις. Στο χωριό Πρασινάδα λόγω καθίζησης του οδοστρώματος και κατολισθήσεων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στον δρόμο από την πλατεία Οικισμού Ι.Μ. Μεταμόρφωσης, (15,5-15,6 χλμ).

Λόγω καθίζησης του οδοστρώματος έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ακαρνανία, στην 6η χ/θ της επαρχιακής οδού Παραβόλας – Νερομάνας.

Κλειστή επ΄αόριστον θα παραμείνει λόγω κατολισθήσεων και καθιζήσεων η Νέα Εθνική Οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο 50,5ο χλμ. στην περιοχή Κλεισούρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι απαραίτητες αντιολισθητικές αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Φλώρινας- Καστοριάς από το 18ο έως 30ο χλμ. (μέσω Βιτσίου).

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ αναφέρει ότι τις επόμενες ώρες θα επηρεαστούν με ισχυρές βροχές και καταιγίδες:

- Η δυτική Ελλάδα από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου (9/12) έως τις πρωινές ώρες της Κυριακής (10/12). Τη νύχτα προς την Κυριακή χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

- Η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου καθώς και τα Δωδεκάνησα την Κυριακή (10-12-2017) έως το απόγευμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυνομια ρεθυμνου
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!
Η όλη επιχείρηση στήθηκε για να… βρεθεί ποιος ευθύνεται  για κάποια συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης που γράφτηκαν στην πόλη στις 25 Μάρτη!
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!