Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Βόλος: Πέταγαν κέρματα σε συντριβάνι και ανάγκασαν νεαρό να μπει μέσα και να τα ψάχνει


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος, 2017 - 19:58 | Στην Κατηγορία:

Απάνθρωπη και ντροπιαστική πράξη τριών νεαρών που εκμεταλλεύθηκαν την ανάγκη του συνανθρώπου

Σε μία απάνθρωπη πράξη προέβησαν τρεις νεαροί σε πλατεία του Βόλου, οι οποίοι πετούσαν νομίσματα μικρής αξίας μέσα σε συντριβάνι και ανάγκαζαν ένα άλλο νεαρό άτομο να μπαίνει στο παγωμένο νερό και να ψάχνει μέσα στην θολούρα να βρει τις πενταροδεκάρες.

Πιο αναλυτικά, το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 22:30 το βράδυ, στην πλατεία Ευαγγελιστρίας στον Βόλο, όταν οι τρεις νεαροί ηλικίας μεταξύ 25 και 30 ετών, βρίσκονταν με τα μηχανάκια τους στην πλατεία και με κουτάκια μπύρας στα χέρια, πείραζαν τους ελάχιστους διερχόμενους, μέχρι που εμφανίστηκε σχεδόν παραπατώντας ένας ακόμη νεαρός, ίσως σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ουσιών. 

Οι τέσσερις συνομίλησαν ελάχιστα μεταξύ τους και αμέσως οι τρεις νεαροί άρχισαν να ρίχνουν τα νομίσματα στο νερό, υποχρεώνοντάς τον άλλον νεαρό να μπαίνει στο συντριβάνι και να ψάχνει για τα χρήματα. Χλευασμοί και φωνές επακολούθησαν το... "κατόρθωμά" τους.

Η πρωτόγνωρη βαρβαρότητα των τριών έγινε αντιληπτή από Βολιώτη που εκείνη την ώρα πήγε για ανάληψη χρημάτων σε παρακείμενη τράπεζα. Ο ίδιος όταν είδε τον νεαρό να πέφτει μέσα στα νερά κατ’ επανάληψη και να ψάχνει απεγνωσμένα για να εντοπίσει τα νομίσματα έβαλε τις φωνές και έκανε παρατήρηση στους τρεις νεαρούς, αλλά δέχθηκε και ο ίδιος φραστική επίθεση με απειλές και ακατονόμαστες φράσεις.

Οι τρεις νεαροί, μετά από το επεισόδιο, πήραν τις μηχανές τους και εξαφανίσθηκαν, ενώ ο νεαρός που έπεφτε στο παγωμένο και βρώμικο συντριβάνι, ήταν μούσκεμα και έτρεμε από το κρύο και την υγρασία.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

«Αλήτες», «ρουφιάνοι» ή δημοσιογράφοι;

Η ήττα των παραδοσιακών ΜΜΕ στην Ελλάδα την τελευταία μνημονιακή τριετία είναι συντριπτική. Το δείχνουν οι υπό κατάρρευση κυκλοφορίες των περισσότερων εφημερίδων και η συντριβή των ποσοστών εμπιστοσύνης στην τηλεοπτική ενημέρωση. Τα στοιχεία είναι αδιάψευστα. Ωστόσο, καμιά έκπληξη.