Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Βίντεο: Το πρώτο Λύκειο της Ελλάδας που ανεβαίνει στην ψηλότερη κορυφή της χώρας!


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος, 2018 - 17:03 | Στην Κατηγορία:

Οργανωμένη εκδρομή στον Μύτικα

Στην ψηλότερη κορυφή της Ελλάδας, στον Μύτικα του Ολύμπου, σκαρφάλωσαν μαθητές από το 2ο Λύκειο Βούλας, αποτίωντας φόρο τιμής, όπως σημειώνουν, σε όλους αυτούς που πήρε για πάντα μαζί του το βουνό, που τόσο όμως το αγάπησαν.

Το τολμηρό εγχείρημα των παιδιών έκανε το 2ο Λύκειο Βούλας το πρώτο σχολείο που ανεβαίνει οργανωμένα στην κορυφή του Ολύμπου!

"Σε πείσμα των καιρών, αλλάζουν τα δεδομένα των σχολικών εκδρομών και γνωρίζουν την περιπέτεια, κατακτώντας ένα από τα παγκόσμια μνημεία φυσικής ομορφιάς και ιστορικής κληρονομιάς ολόκληρου του ανθρώπινου γένους.  Η ανάβαση έγινε κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες." Αυτό σημειώνεται στο βίντεο που ανήρτησαν στο Youtube.

Τα παιδιά κινηματογράφησαν την περιπέτειά τους, έχοντας σκοπό την δημιουργία ντοκιμαντέρ με τίτλο «Το Λυκόφως των Θεών».

Δείτε το βίντεο:

Stickers: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα