Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Βίντεο: Αναρχικοί κυνηγούν διακινητές ναρκωτικών στα Εξάρχεια


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουάριος, 2018 - 15:03 | Στην Κατηγορία:

Τι αναφέρουν

Ένα βίντεο ανέβασε στο Youtube ομάδα αναρχικών με την υπογραφή "σύντροφοι/συντρόφισσες", στο οποίο απεικονίζεται καταδρομική εκδίωξη εμπόρων ναρκωτικών από τα Εξάρχεια.

Το βίντεο συνοδεύεται από το εξής κείμενο:

"Τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη στα Εξάρχεια μια δυναμική κινητοποίηση ενάντια στις ναρκομαφίες και τους κρατικούς προστάτες τους. Παρά τα χτυπήματα που δέχθηκαν τα κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών, επιχειρείται το τελευταίο διάστημα να ανασυσταθούν διάφορες πιάτσες είτε στην πλατεία Εξαρχείων είτε σε δρόμους γύρω από αυτήν που αποτελούν και μέρη που συχνάζει νεολαία.

Μια τέτοια συμμορία είχε εντοπιστεί να διακινεί ναρκωτικά γύρω από την πλατεία με κέντρο της την οδό Δερβενίων. Έτσι, στις 26/5 το βράδυ σύντροφοι και συντρόφισσες τους επισκέφθηκαν αιφνιδιαστικά, τους εξουδετέρωσαν - ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συντρόφων- και τους έκαναν με κάθε τρόπο σαφές πως δεν θα ανεχθούμε την παρασιτική παρουσία τους στην περιοχή και να μην διανοηθούν να συνεχίσουν το ναρκεμπόριο. Αφού οι ναρκέμποροι εισέπραξαν τα δέοντα και οι σύντροφοι βεβαιώθηκαν πως το μήνυμα ελήφθη, αποχώρησαν συντεταγμένα με συνθήματα κινούμενοι στους δρόμους των Εξαρχείων. 

ΜΠΑΤΣΟΙ- ΜΑΦΙΟΖΟΙ- ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ 

σύντροφοι/συντρόφισσες"

Δείτε το βίντεο: 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Νέο χτύπημα αντισπισιστών αναρχικών σε κρεοπωλείο της Κυψέλης

Επανεμφανίστηκαν χθες βράδυ, οι αντισπισιστές αναρχικοί, στοχεύοντας σε κρεοπωλεία στην Κυψέλη

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από το στέκι "Δίστομο" στον Άγιο Παντελεήμονα

Προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές και μαύρισμα της εισόδου