Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Βασιλική Πλεξίδα: Έτσι σώθηκα από τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Απρίλιος, 2017 - 20:51 | Στην Κατηγορία:

Την τύχη με το μέρος της είχε η αρχιλοχίας μηχανοσυνθέτης, Βασιλική Πλεξίδα, η οποία διασώθηκε με μερικά τραύματα από τη συντριβή του μοιραίου στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, όπου έχασαν τη ζωή τους οι τέσσερις άλλοι επιβαίνοντες.

Η κοπέλα επικοινωνεί κανονικά με τους γύρω της, φέρει μόνο εκδορές και νοσηλεύεται σε θάλαμο Αυξημένης Φροντίδας και όχι ΜΕΘ, στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 27χρονης κοπέλας, που μετέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πατέρας της, η ίδια ήταν προσδεμένη σε κάθισμα του ελικοπτέρου, το οποίο λίγο πριν την πρόσκρουση αποκολλήθηκε και εκτινάσοντάς την εκτός ατράκτου, με συνέπεια να σωθεί.

"Αν όντως το ελικόπτερο μπλέχτηκε σε καλώδια της ΔΕΗ λίγο πριν τη συντριβή η ταλάντωση ήταν δυνατόν να προκαλέσει την αποκόλληση του καθίσματος", εκτιμούσαν πιλότοι ελικοπτέρου που μίλησαν στον ΣΚΑΪ.

Άνδρες της ΔΕΗ που κλήθηκαν να αποκαταστήσουν τη βλάβη στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή αντίκρισαν την κοπέλα όρθια, δεμένη στο κάθισμά της, σε κατάσταση σοκ.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα