Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Τζήμερος: Πέθανε επιτέλους ο Φιντέλ Κάστρο


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Νοέμβριος, 2016 - 16:37 | Στην Κατηγορία:

Αθλιότητες Θάνου Τζήμερου

Την ημέρα του θανάτου του ηγέτης της κουβανικής επανάστασης Φιντέλ, βρήκε να βγάλει το αντιαριστερό του και αντικομμουνιστικό του μένος ο Θάνος Τζήμερος. 

Γράφει ο Λεωνίδας Βουρλιώτης

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook έκανε λόγο για τους πανυγηρισμούς κάποιων αυτοεξόριστων κουβανών στις ΗΠΑ, στην μικρή Αβάνα για τον θανατο του Κάστρο.

Την ώρα που η είδηση του θανάτου του κομαντάντε σκόρπισε θλίψη σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά την υφήλιο, ο Θάνος Τζήμερος στο τέλος του ποστ του στο Facebook, γράφει "επιτέλους πέθανε ο Κάστρο"..

Εδώ να σημειώσουμε πως οι Κουβανοί που πανυγήριζαν ήταν οι υπερασπιστές του δικτατορικού καθεστώς του Μπατίστα, άτομα της κουβανικής μαφίας και πολλοί άλλοι που διαθέτουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεσμούς με τις Ηνωμένες Πολιτείες...


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα