Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Τζήμερος: Πέθανε επιτέλους ο Φιντέλ Κάστρο


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Νοέμβριος, 2016 - 16:37 | Στην Κατηγορία:

Αθλιότητες Θάνου Τζήμερου

Την ημέρα του θανάτου του ηγέτης της κουβανικής επανάστασης Φιντέλ, βρήκε να βγάλει το αντιαριστερό του και αντικομμουνιστικό του μένος ο Θάνος Τζήμερος. 

Γράφει ο Λεωνίδας Βουρλιώτης

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook έκανε λόγο για τους πανυγηρισμούς κάποιων αυτοεξόριστων κουβανών στις ΗΠΑ, στην μικρή Αβάνα για τον θανατο του Κάστρο.

Την ώρα που η είδηση του θανάτου του κομαντάντε σκόρπισε θλίψη σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά την υφήλιο, ο Θάνος Τζήμερος στο τέλος του ποστ του στο Facebook, γράφει "επιτέλους πέθανε ο Κάστρο"..

Εδώ να σημειώσουμε πως οι Κουβανοί που πανυγήριζαν ήταν οι υπερασπιστές του δικτατορικού καθεστώς του Μπατίστα, άτομα της κουβανικής μαφίας και πολλοί άλλοι που διαθέτουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεσμούς με τις Ηνωμένες Πολιτείες...


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Κούβα: Τα 10 πιο σημαντικά γεγονότα στην προεδρία των Φιντέλ, Ραούλ Κάστρο

Ο εκλιπών ηγέτης της επανάστασης της Κούβας Φιδέλ Κάστρο και ο αδελφός του Ραούλ, ο οποίος αποχωρεί σήμερα από την προεδρία της χώρας, κυβέρνησαν την νήσο για περίπου 60 χρόνια

Αυτοκτόνησε ο γιος του Φιντέλ Κάστρο - Αντιμετώπιζε χρόνια κατάθλιψη

Αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Επιστημών της Κούβας ως τον θάνατό του

 

Ένας χρόνος χωρίς τον Φιντέλ Κάστρο

Σαν σήμερα, πριν ένα χρόνο, στις 25 Νοεμβρίου 2016, "έφυγε" από τη ζωή μία από τις σημντικότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας Ιστορίας, ο ηγέτης της Επανάστασης στη Κούβα, Φιντέλ Κάστρο.

«Ο κομαντάντε της κουβανικής επανάστασης απεβίωσε στις 22:29 το βράδυ», δήλωσε λιτά, σε διάγγελμά του, ο Ραούλ Κάστρο, βυθίζοντας στη θλίψη εκατομμύρια Κουβανους και όχι μόνο.