Thumbnail
O κόσμος των κόμικς (ξανά)ζωντανεύει στο «The Comic Con 3», που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Μαΐου, στην Αποθήκη Γ’, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Στόχος της διοργάνωσης που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, με επίκεντρο τον κόσμο των κόμικς, είναι να συγκεντρώσει κάτω από την ίδια στέγη όλους τους λάτρεις της 9ης τέχνης.

Στις εκδηλώσεις που πλαισιώνονται από παρουσιάσεις περιοδικών, ταινιών, κοστουμιών και άλλων σχετικών αντικειμένων, θα πάρουν μέρος σημαντικοί καλλιτέχνες του χώρου, όπως οι Christian Cordella, Dave McKean, Achdé, Leonardo Manco, William Simpson, Lorenzo Pastrovicchio και περισσότεροι από 40 Έλληνες δημιουργοί.

Το «παρών» θα δώσουν, επίσης, ο - ελληνικής καταγωγής - Γάλλος σχεδιαστής Nicolas Keramidas, γνωστός για τη δουλειά του στο κόμικ «Luuna», ο William Simpson, story board artist της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones», ο Τούρκος δημιουργός Yildiray Cinar, ο οποίος θα μιλήσει για τη δουλειά του στη Marvel και στη DC, και η Πολωνή cosplayer Shappiworkshop με τις νέες στολές που δημιούργησε αποκλειστικά για τους επισκέπτες του «The ComicCon 3».

Mια δημιουργία του Yildiray Cinar

Διοργάνωση δράσεων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Comic Con 3»
Ο δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει τριήμερη δράση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «The Comic Con 3», σε συνεργασία με την εταιρεία The Comicconp.c.

Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει:

Εργαστήριο για παιδιά με τη σχεδιάστρια της Disney, Giada Perissinotto,  στις 6 Μαΐου 2017, στην Αποθήκη Γ΄ (ΟΛΘ).

Έκθεση του costume illustrator, Christian Cordella, από 1 έως 7 Μαΐου 2017, στο γυάλινο περίπτερο του Κήπου του Απογευματινού Ήλιου, στη Νέα Παραλία. Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν από κοντά αυθεντικά σχέδια ενδυμάτων, στα οποία στηρίχθηκαν τα κοστούμια του Nick Fury και του Steve Rogers από την ταινία «Captain America», του «Flash» και της «Supergirl» από τις ομώνυμες τηλεοπτικές σειρές, του Captain Kirk και της Jaylah από το «Star Trek Beyond» και πολλά ακόμη.

Στο «Comic Con 3», θα μοιραστούν δωρεάν περισσότερα από 10.000 τεύχη των μεγαλύτερων αμερικανικών εταιρειών κόμικς, θα διοργανωθεί κινηματογραφικό Φεστιβάλ animation και ένα μεγάλο παιχνίδι γνώσεων με 230 παίκτες, που θα αγωνιστούν ταυτόχρονα με τον Χρήστο Φερεντίνο. Μέρος των εσόδων της φετινής διοργάνωσης θα διατεθεί στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Είσοδος στο «Comic Con 3»

  • 6 ευρώ εισιτήριο ημέρας (γενική είσοδος)
  • 10 ευρώ μειωμένο εισιτήριο τριημέρου (προπώληση)
  • 12 ευρώ εισιτήριο τριημέρου, για παιδιά έως 12 ετών δωρεάν με κάθε ενήλικο εισιτήριο (1 παιδί/ ενήλικα)
  • 3 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών

Τα εισιτήρια του The Comic Con 3 - Thessaloniki Comic Convention είναι διαθέσιμα και σε φυσική μορφή (προπώληση από το κατάστημα Cosmic Realmscomics: Νικηφόρου Φωκά 31) και ηλεκτρονικά  μέσω της πλατφόρμας Viva.

Το εισιτήριο τριημέρου εξασφαλίζει στον κάτοχό του τα δωρεάν κόμικς της «FREE COMIC BOOK DAY»! Για τα υπόλοιπα εισιτήρια του Σαββάτου 6 Μαΐου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και μέχρι εξαντλήσεως των τευχών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nazi
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
Προδημοσίευση από την εμπλουτισμένη νέα έκδοση του βιβλίου του Γιώργου Χαρβαλιά
«Γιαβόλ» – 4η έκδοση: Πώς ξεπλύθηκαν από το Ναζιστικό τους παρελθόν μεγάλες γερμανικές επιχειρήσεις
sklirinsi
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ότι οι ασθενείς με αυτά τα αυτοαντισώματα είχαν αυξημένα επίπεδα νευροϊνιδίων χαμηλού μοριακού βάρους (Nfl), πρωτεϊνικά...
Σκλήρυνση κατά πλάκας: Ενδείξεις της νόσου εμφανίζονται στο αίμα πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα