Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Τα τελικά αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μάιος, 2018 - 21:25 | Στην Κατηγορία:

Τι εκτιμήσεις κάνουν ΚΝΕ και νΚΑ

Ολοκληρώθηκαν οι καταμετρήσεις των φοιτητικών εκλογών στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας που έλαβαν χώρα χθες, Τετάρτη 16/5/2018.

Πρώτη αναδείχθηκε η παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ακολουθούμενη από την ΠΚΣ. Τρίτη αναδείχθηκε η ΠΑΣΠ, τέταρτη η ΕΑΑΚ, πέμπτη η Αριστερή Ανατρεπτική Συνεργασία έκτο το Bloco και ακολούθησαν άλλα αριστερα και ανεξάρτητα σχήματα.

Πάντως, η έλλειψη ενιαίας εκπροσώπησης των φοιτητών και ενιαίου φορέα για την καταμέτρηση των ψήφων φέρνει αποκλίσεις σττα ποσοστά, με την κάθε παράταξη να δίνει τις δικές της εκτιμήσεις για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.

Σε ανακοίνωσή της η ΚΝΕ επισημαίνει ότι "το αποτέλεσμα των φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών δημιουργεί νέες δυνατότητες." "Επιβεβαιώνει ότι σήμερα υπάρχει και δυναμώνει ένα πρωτοπόρο, μαχητικό τμήμα στο φοιτητικό κίνημα."

Δείτε παρακάτω τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα που δίνει η ΠΚΣ για τις εκλογές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ:

Από την πλευρά της η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αναφέρει ότι "στο 100% της ενσωμάτωσης των φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ καταγράφει στα Πανεπιστήμια ποσοστό 50,1% και στα ΤΕΙ 56,1%."

Ακόμη, η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, οργάνωση που συμμετέχει στην ΕΑΑΚ, δίνει τις εξής εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών:


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα