Thumbnail
Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος

Δραματικές συνθήκες καταγγέλλουν οι φαντάροι που υπηρετούν στα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα, στην ανατολική Αττική. Όπως αναφέρεται σε επιστολή καταγγελίας που δημοσιεύει το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος, μετά τις καταστροφικές και πολύνεκρες πυρκαγιές στην περιοχή, που είχαν ως αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις των ΚΑΑΥ να υποστούν σοβαρές ζημιές, οι στρατευμένοι αναγκάστηκαν με εξαντλητικά ωράρια να ανοικοδομήσουν τα οικήματα, δουλεύοντας -όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι- ακόμα και από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Οι φαντάροι προειδοποιούν ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν είναι απίθανο να σημειωθούν απόπειρες αυτοκτονίας στα ΚΑΑΥ.

Αναλυτικά η καταγγελία όπως τη δημοσιεύει το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος:

«Μετά από τρελή ενταντικοποίηση και ατέλειωτη δουλειά τα ΚΑΑΥ άνοιξαν και το μεγαλύτερο κομμάτι των ΚΑΑΥ έχει αποκατασταθεί.

Όμως τα πράγματα χειροτέρεψαν, η υπηρεσία πάει 3 μέσα-1 έξω ή και 4-1 με δουλειές και τρέξιμο αυτά επικρατούν στα ΚΑΑΥ

Επίσης ζούμε μέσα στην μπόχα.

Ζούμε σαν τα ποντίκια, ήμαστε σκλάβοι δουλειάς και υπηρεσίας.

Κινδυνεύουμε με σοβαρά προβλήματα υγείας επειδή φτιάξαμε όλο το ΚΑΑΥ εμείς οι φαντάροι.

Μόνοι μας, από τις 8 το πρωί έως 9 το βράδυ δουλειά χωρίς διάλειμμα και υπηρεσίες ταυτόχρονα στις οποίες αν δεν είσαι καθώς πρέπει σε τιμωρούν με 5 μέρες φυλάκιση!

Τα καψώνια συνεχίζεται χωρίς σταματημό.

Δράστης, πρώτος και καλύτερος ένας Αρχιλοχίας ο οποίος χώνει φαντάρους σε βαριές αγγαρείες, να καθαρίζουν όλο το ΚΑΑΥ από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα.

Από την άλλη, ο Συνταγματάρχης Διοικητής του ΚΑΑΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για την κούραση των φαντάρων και διατάζει ανήμερα της Παναγίας να γίνει λειτουργία και να μην βγει κανένας εξοδούχος θέλοντας να δείξει πόσο χριστιανός είναι!

Άλλοι φαντάροι που πήζουν σε αγγαρείες και υπηρεσίες 3 κα 4 μέρες, πρέπει να μείνουν μέσα και να κάνουν άλλες τόσες σερί μαζί με την αγγαρείες χωρίς σταματημό.

Ο φόβος της αυτοκτονίας είναι ορατός για τους φαντάρους καθώς η όλη κατάσταση το μόνο που μας κάνει είναι να μας τσαλαπατά την ψυχολογία και νοιώθουμε ότι απειλείται η σωματική μας ακεραιότητα.

Αναγκαζόμαστε να ζούμε σε άθλιες συνθήκες καθώς στην λέσχη τρώμε κλειδωμένοι στα μαγειρεία για να μην μας βλέπουν οι παραθεριστές γιατί απαγορεύεται να τρώμε δημόσια Η κάθε μέρα είναι κόλαση καθώς οι περισσότεροι από τους παραθεριστές μας φέρονται σαν σκουπίδια και έχουνε απαιτήσεις από εμάς όπως να καθαρίζουμε μια μικρή στοίβα πευκοβελόνες από τα σπίτια τους γιατί τους ενοχλεί....

Ζούμε έναν Γολγοθά, δεν υπάρχει σωτηρία

Σύντομα θα έχουμε αυτοκτονία στα ΚΑΑΥ και θα είναι πολύ αργά.

Επισκευές δεν έγιναν ποτέ.

Τίποτα ψευτοδουλειά έγινε από φαντάρους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα