Thumbnail
Και ο ίδιος ο Γιώργος Φιλιππάκης, μετά τον δικηγόρο του και την ΕΛ.ΑΣ, διαψεύδει την είδηση σύλληψής του που φερόταν να είχε γράψει εκείνος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Δεν έχω συλληφθεί. Πίνω τον καφέ μου», δήλωσε στο newsbomb.gr, ο Γιώργος Φιλιππάκης. Σημειώνεται πως ο δικηγόρος του δημοσιογράφου, Γιάγκος Λαμπίρης τόνισε στο documentonews.gr πως ο Γιώργος Φιλιππάκης έπεσε θύμα χάκερ στο Facebook. Δεν ήταν αυτός που έγραψε ότι συνελήφθη, υποστηρίζει ο δικηγόρος.

Η σύγχυση σχετικά για τη σύλληψή του φαίνεται να καταλαγιάζει αφού και ο Φιλιππάκης το διαψεύδει. Το ποιος έγραψε βέβαια στο Facebook του πως συνελήφθη, παραμένει ακόμα ανεξιχνίαστο. Υπενθυμίζεται  πως ο Εισαγγελέας υπηρεσίας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με ανάρτηση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ.

Τι συνέβη

Αφορμή για όλα αυτά στάθηκε μια ανάρτηση που έκανε στο Facebook του κατά του Γιάννη Στουρνάρα ορμώμενος από την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Λουκά Παπαδήμου.

Όπως έγραψε, ο Φιλιππάκης, δεν θα τον «ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στούρναρα».

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αναρτήσεις μίσους στο διαδίκτυο μετά τη δολοφονική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου, κάποιες εκ των οποίων είχαν ως στόχο και τον επικεφαλής της Τράπεζας Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, φαίνεται ότι κινητοποιούν τη Δικαιοσύνη.

Όπως επικαλείται η Καθημερινή, ήδη έχει σχηματιστεί φάκελος με τα μηνύματα μίσους που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο κατά Παπαδήμου τα τελευταία 24ώρα.

Τα όσα έγραψε στο Facebook ο Γιώργος Φιλιππάκης φέρεται να προκάλεσαν την αντίδραση του Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος φέρεται να ενημέρωσε τον αρμόδιο υπουργό, τις διωκτικές αρχές και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Στουρνάρας ενημέρωσε, με επιστολή του την Παρασκευή τόσο την πολιτική ηγεσία όσο και τους αρμόδιους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. για τα εναντίον του μηνύματα μίσους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη

«Από τις 6 χτές το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας . Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν . Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση . Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν.

Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού . Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη . Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα