Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Συνελήφθη ο Δημήτρης Μαρινόπουλος


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Απρίλιος, 2018 - 18:22 | Στην Κατηγορία:

Τι συνέβη

Στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος κρατείται ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μαρινόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας συνελήφθη για άρνηση παροχής όρκου για τα προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία, στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης της οικογένειας Μαρινόπουλου με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ στη βόρεια Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Μαρινόπουλος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο προκειμένου να δώσει εντός 20 ημερών κατάλογο των περιουσιακών του στοιχείων, όπως ζητούσε με προσφυγή του ο αντίδικός του Θεόδωρος Καρυπίδης.

Σύμφωνα πα΄ντως με αναφορές, πρόκειται για τυπική υπόθεση που θα τελειώσει σε μερικές ώρες, καθώς έχει ασκηθεί έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης, για την οποία βαρύνεται ως μέλος του ΔΣ της Μαρινόπουλος ΑΕΒΕΓΕ.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Προς επαναπροσδιορισμό η συμφωνία Σκλαβενίτη - Μαρινόπουλου

Για το κόστος των δεδουλευμένων που οφείλονται στους εργαζόμενους

Μαρινόπουλος: Άκαρπες οι διαβουλεύσεις μεταξύ εργαζομένων και διοίκησης

Χωρίς καμία δέσμευση από την πλευρά της «Μαρινόπουλος» για την καταβολή της μισθοδοσίας του Δεκεμβρίου έληξε χθες η συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των εργαζομένων με τη διοίκηση της εταιρείας.

Δεσμεύεται η περιουσία του Μαρινόπουλου

Με προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Αθηνών