Thumbnail
ΠΟΣΠΕΡΤ 

Με τη συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων να έχει οριστεί για τη Δευτέρα 29/5 στις 10.30πμ, όπου αναμένεται να εκδικαστεί η αγωγή της Χρυσής Αυγής εναντίον της ΠΟΣΠΕΡΤ, συνεχίζονται οι δηλώσεις στήριξης από σωματεία και οι ανακοινώσεις συμμετοχών στη συγκέντρωση.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) αναφέρει: «Όπως είναι γνωστό το ναζιστικό μόρφωμα της χρυσής αυγής κατέθεσε αγωγή κατά της Ομοσπονδίας μας ζητώντας την χρηματική ποινή των 5.000€ και την προσωποκράτηση του Προέδρου της Παναγιώτη Καλφαγιάννη εάν  εξακολουθεί να τηρείται η απόφαση της ΠΟΣΠΕΡΤ να εξαγγέλλει στάσεις εργασίας σε κάθε προγραμματισμένη μετάδοση των φασιστοειδών από την Κρατική Τηλεόραση.

Το γεγονός αυτό μόνο περήφανους μπορεί να μας κάνει αφού μας τοποθετεί στην φυσική θέση που πρέπει να βρίσκεται σύσσωμη η εργατική τάξη δηλαδή απέναντι από τους φασίστες, τους μισαλλόδοξους και τους ρατσιστές της ναζιστικής συμμορίας των χρυσαυγιτών!

Δίνουμε όλοι το παρόν αυτή τη Δευτέρα 29/5/2017 11.00 π.μ. στο κτίριο 5 της Ευελπίδων και συμπαραστεκόμαστε στη διωκόμενη από τους φασίστες Ομοσπονδία μας και στον Πρόεδρό μας Παναγιώτη Καλφαγιάννη».

Από την πλευρά του το εργατικό κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) επισημαίνει: Ένα νέο μαύρο, αυτό του καθαρού φασισμού, επιχειρεί να ρίξει πάνω στην ΕΡΤ, η υπόδικη ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, με αγωγή που κατέθεσε κατά της ΠΟΣΠΕΡΤ, ζητώντας να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα για να προβάλλονται με το ζόρι φιέστες ρατσιστικού μίσους. Η Χρυσή Αυγή ζητάει να επιβληθεί χρηματική ποινή κατά της ΠΟΣΠΕΡΤ 5.000 Ευρώ και φυλάκιση ενός έτους του προέδρου της, Παναγιώτη Καλφαγιάννη, για την κήρυξη στάσης εργασίας την ώρα της προβολής των ομιλιών ρατσιστικού μίσους και προσβολής των δημοκρατικών ευαισθησιών της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού».

Συνεχίζοντας το ΕΚΑ τονίζει πως: «Η Χρυσή Αυγή είναι στριμωγμένη από τις συντριπτικές αποκαλύψεις στη δίκη όπου παραπέμφθηκε με βούλευμα ως εγκληματική οργάνωση. Τα θύματα κατέγραψαν τις κεντρικά σχεδιασμένες από την ηγεσία της δολοφονικές επιθέσεις: Παύλος Φύσσας, Αιγύπτιοι αλιεργάτες, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.
Το τελευταίο διάστημα η Χρυσή Αυγή διεκδικεί να νομιμοποιήσει ξανά τη βία των ταγμάτων εφόδου, με τη δολοφονική επίθεση κατά του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη με ορμητήριο τα κεντρικά γραφεία στη Μεσογείων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία να δώσουν το παρόν στην αντιφασιστική κινητοποίηση αλληλεγγύης στην ΠΟΣΠΕΡΤ. Καλούμε τα σωματεία να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους την κινητοποίηση αλληλεγγύης στην ΠΟΣΠΕΡΤ την Δευτέρα 29 Μάη, 10:30 πμ στα Δικαστήρια της Ευελπίδων (κτίριο 6)».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά