Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Συνάντηση τιτάνων! Θανάσης, Αγγελάκας και Αποστολάκης: "όσοι έχουνε πολλά λεφτά"


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτέμβριος, 2017 - 21:06 | Στην Κατηγορία:

Βίντεο

Πάνω από 20.000 άτομα συγκεντρώθηκαν χτες στο πάρκο Γουδή  στη   συναυλία που διοργάνωσαν οι φίλοι της προφυλακισμένης Ηριάννας, για την έκφραση αλληλεγγύης και την οικονομική ενίσχυση του δικαστικού της αγώνα.

Οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Αγγελάκας, Manu Chao, Γιάννης Χαρούλης, Νατάσσα Μποφίλιου, VIC (Villagers of Ioannina City), Φοίβος Δεληβοριάς, Χαΐνης Δ. Αποστολάκης, Ματούλα Ζαμάνη, Δημήτρης Μυστακίδης, Σπύρος Γραμμένος, Social Waste, Εισβολέας, "ένωσαν" τις φωνές τους με αίτημα την αποφυλάκιση της  Ηριάννας που διώκεται για συμμετοχή σε τρομοκρατική δράση με την προφυλάκιση της να παρατείνεται.

"Η Ηριάννα καταδικάστηκε την 1η Ιουνίου σε 13 χρόνια κάθειρξη με βάση τον τρομονόμο 187Α. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται έγκλειστη χωρίς κανένα στοιχείο και, το πιο σημαντικό, χωρίς κανένα λογικό επιχείρημα. Μια κατάφωρη αδικία που, αν περάσει σήμερα, αύριο θα έχουμε χτίσει τις δικές μας φυλακές. Οι φωνές, η μουσική και οι στίχοι αγαπημένων μουσικών καλλιτεχνών ενώνονται σε μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης "Για την Ηριάννα". Σπάμε τη σιωπή και το φόβο και δίνουμε δύναμη στον αγώνα για την αλήθεια και το δίκαιο", ήταν το κάλεσμα των διοργανωτών της συναυλίας.

Σε μια τρομερή ατμόσφαιρα, τραγούδησαν ρεμπέτικα μαζί για πρώτη φορά οι Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Αποστολάκης.

Παρακάτω δείτε το βίντεο που τραγουδούν τα "όσοι έχουν πολλά λεφτά"

Σε μία μοναδική σύμπραξη οι Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου,  Δημήτρης Αποστολάκης και Δημήτρης Μυστακίδης ερμηνεύουν τα τραγούδια του Μάρκου Βαμβακάρη «Όσοι γινούν πρωθυπουργοί» και «Τα μπλε παράθυρα» στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Κοινή περιοδεία Μάλαμα-Θανάση Παπακωνσταντίνου - Οι συναυλίες του Ιουνίου

Θα ακολουθήσουν και άλλες συναυλίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Τσακώθηκαν Μάλαμας και Θ.Παπακωνσταντίνου - Ακυρώνονται όλες οι συναυλίες

Στα μαχαίρια Μάλαμας και Παπακωνσταντίνου - Ακυρώνουν την περιοδεία τους