Thumbnail
Αθλήματα

Νέες επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα στο Γκραν Πρι στίβου που φιλοξενείται στην Τύνιδα. Ο Μανώλης Στεφανουδάκης, λίγες ώρες μετά το χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα, κατέκτησε την πρώτη θέση και στον ακοντισμό, την ίδια στιγμή που η Δήμητρα Κοροκίδα βρέθηκε στην κορυφή της σφαιροβολίας.

Ο κάτοχος δύο μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, ο οποίος εφέτος έχει... σαρώσει τα χρυσά μετάλλια σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Τυνησία, είχε καλύτερη βολή στα 29 μέτρα 8 εκατοστά. Όσον αφορά στη «χάλκινη» Παραολυμπιονίκη του Ρίο, με καλύτερη βολή στα 4 μέτρα 24 εκατοστά, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα, στον πρώτο της επίσημο αγώνα μέσα στο 2017.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko-astynomia-768x576.jpg
Κέρκυρα: Μητέρα κατήγγηλε την 16 χρονη κόρη της για ξυλοδαρμό και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
Καταγγελία μητέρας για ξυλοδαρμό, απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας από την ανήλικη κόρη της – Συνελήφθη η 16χρονη
Κέρκυρα: Μητέρα κατήγγηλε την 16 χρονη κόρη της για ξυλοδαρμό και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας