Thumbnail
Προκαλεί στην κατάθεσή του λέγοντας ότι όλα έγιναν με τη συγκατάθεσή τους

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις και οι ισχυρισμοί του 29χρονου που συνελήφθη από τις Αρχές χθες, κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

H ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα το πρωί της Τετάρτης τα στοιχεία του 29χρονου που κατηγορείται για βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών στο σπίτι του στη Δάφνη, αφού πρώτα τους έδωσε ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για τον Κωνσταντίνο ΠΕΤΣΟΥΛΑ του Νικολάου και της Σοφίας που γεννήθηκε στις 5-2-1989 στην Αθήνα.

Σε βάρος του νεαρού ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Το χρονικό

Από τα στοιχεία που προέκυψαν, ο 29χρονος «ψάρευε» τα ανήλικα κορίτσια, μέσω facebook, τα έπειθε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του και εκεί έκαναν από κοινού χρήση κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Στη συνέχεια, ασελγούσε σε βάρος τους, βιάζοντας τες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο κατηγορούμενος πριν από 15 περίπου ημέρες, είχε προσεγγίσει μέσω facebook μία 15χρονη κοπέλα, με την οποία κανόνισε συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας της χορήγησε και τις ναρκωτικές ουσίες.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις, με την παρουσία και μίας ακόμη ανήλικης, κατά τη διάρκεια των οποίων ο κατηγορούμενος χορήγησε στις ανήλικες κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και εκμεταλλευόμενος την κατάσταση, στην οποία είχαν περιέλθει από τη χρήση των ναρκωτικών, προέβη σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Η υπόθεση ήρθε στο φως το περασμένο Σάββατο, όταν η 15χρονη, η οποία ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, είπε σε στενούς συγγενείς της τι ακριβώς της είχε συμβεί και εκείνοι ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των ανήλικων κοριτσιών, αφού έκαναν χρήση ναρκωτικών, έβγαλαν τα ρούχα τους και προέβησαν σε σεξουαλικές πράξεις, ενώ κάποια στιγμή ο 29χρονος άνοιξε το λάπτοπ του και φαινόταν να κατέγραφε τα δύο γυμνά κορίτσια.

Προκαλεί ο 29χρονος

Ο ίδιος ο 29χρονος πάντως αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και δηλώνει ότι όλα έγιναν με τη συνέναιση των κοριτσιών.

«Όλα έγιναν με τη συναίνεσή τους», λέει στην κατάθεσή του

«Ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση των κοριτσιών, χωρίς τη θέληση τους δεν έκανα απολύτως τίποτα. Είχαμε βγει μαζί και για καφέ. Για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν εγώ είμαι δηλωμένος “χρήστης”, δεν νιώθω ότι παρανόμησα και για αυτό. Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι: μέσα στο σπίτι μου εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά και όχι εγώ. Εκείνες έκαναν πάντα το πρώτο βήμα», υποστήριξε ο 29χρονος στην κατάθεσή του, σύμφωνα με την εκπομπή Live News.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

eidiki_agogi_4.jpg
Σχετικά με την μετακίνηση εκπαιδευτικού από τη Γενική στην Ειδική Αγωγή
«Είναι η καλύτερη απόδειξη ότι είναι και η ΔΔΕ συνυπεύθυνη για το γεγονός ότι οι μαθητές, και μάλιστα της Ειδικής Αγωγής, δε διδάσκονται όλα τα...
Σχετικά με την μετακίνηση εκπαιδευτικού από τη Γενική στην Ειδική Αγωγή
thrania-sxoleio-intime-4-768x480.jpg
Πέλλα: Μαθητής Γυμνασίου κατηγορείται ότι έβρισε και απείλησε συνομήλική του μέσα στο σχολείο
15χρονη μαθήτρια γυμνασίου κατήγγειλε στις 9 Απριλίου στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας, ότι συνομήλικός της την απείλησε και την εξύβρισε
Πέλλα: Μαθητής Γυμνασίου κατηγορείται ότι έβρισε και απείλησε συνομήλική του μέσα στο σχολείο
sholiki_ekdromi.jpg
Οι σχολικές εκδρομές δεν είναι πάντοτε "εκδρομή" και πάντως όχι για όλους...
«Το υψηλό κόστος συμμετοχής είναι παράγοντας αποκλεισμού των πιο αδύναμων οικονομικά μαθητών οι οποίοι όμως έχουν και την μεγαλύτερη ανάγκη...
Οι σχολικές εκδρομές δεν είναι πάντοτε "εκδρομή" και πάντως όχι για όλους...
Γυναίκα στη θάλασσα
Αναστάτωση στο λιμάνι του Πειραιά: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα όταν προσπάθησε να πιάσει τη βαλίτσα της (Video)
Η γυναίκα στην προσπάθειά της να συγκρατήσει τη βαλίτσα της κατέληξε στη θάλασσα
Αναστάτωση στο λιμάνι του Πειραιά: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα όταν προσπάθησε να πιάσει τη βαλίτσα της (Video)