Ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στον Τζιτζιφέ του Αποκόρωνα στα Χανιά σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα συνέβησαν στις 2.30 το μεσημέρι όταν ο 54χρονος άνδρας – με καταγωγή από την Αλβανία – περιέλουσε το σώμα του με βενζίνη και στη συνέχεια άναψε φωτιά.
Μέσα στο σπίτι του ήταν και η γυναίκα του η οποία ειδοποίησε τις αρχές και προσπάθησε να βοηθήσει τον σύγυγό της με αποτέλεσμα να υποστεί και η ίδια εγκαύματα.
Στο σημείο έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής αλλά και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν και μετέφεραν τα δύο άτομα στο νοσοκομείο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 54χρονος φέρει σοβαρά εγκαύματα και είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ δεν κινδυνεύει η υγεία της γυναίκας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχει ξεκινήσει η προανάκριση τόσο από την πλευρά της πυροσβεστικής όσο και από την αστυνομία που διερευνούν την υπόθεση, καθώς ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ο άτυχος άνδρας αυτοπυρπολήθηκε.
Πηγή: cretapost.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom