Thumbnail
Το 22άρι ήταν το ίδιο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία και την αυτοκτονία

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία του ασφαλιστή στην Ξάνθη και την αυτοκτονία του επιχειρηματία την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει ο Ant1, τα ευρήματα της βαλλιστικής εξέτασης δείχνουν ότι το 22άρι περίστροφο που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία του ασφαλιστή, είναι το ίδιο με το οποίο αυτοκτόνησε ο κουμπάρος και φίλος του λίγο μετά.

Ήδη από την Τετάρτη ο Alpha μετέδωσε ότι η αστυνομία ερευνά παράλληλα τις δύο υποθέσεις, συσχετίζοντάς τες. Τότε έγινε γνωστό ότι ο δολοφονημένος ασφαλιστής και ο αυτόχειρας επιχειρηματίας ήταν κουμπάροι.

Το χρονικό

Ο ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός γύρω στις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης στο γραφείο του από την κόρη του. Στον τόπο του εγκλήματος έσπευσε άμεσα συνεργείο της σήμανσης, ενώ αργά το απόγευμα έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Το χτύπημα χαρακτηρίστηκε από την Αστυνομία «επαγγελματικό» και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχονταν από 22άρι, το οποίο, με βάση τη βαλλιστική, ήταν το ίδιο με το οποίο ο κουμπάρος του αυτοκτόνησε αργότερα.

Παράλληλα, στις 22:30 της Τρίτης, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του και ο Ξανθιώτης επιχειρηματίας, ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή. Η Αστυνομία απέκλεισε την οδό Βενιζέλου, δίπλα στα δικαστήρια, ενώ έπειτα εντόπισε νεκρό στο διαμέρισμά του σε οικοδομή της οδού, τον 54χρονο επιχειρηματία, μέσα σε λίμνη αίματος με όπλο στο χέρι του. Από τις 14:00 το μεσημέρι τον αναζητούσε η οικογένειά του και φίλοι. Η ώρα θανάτου τοποθετείται αργά το απόγευμα προς το βράδυ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Ο γνωστός επιχειρηματίας οπτικών ειδών, παντρεμένος με δύο παιδιά, βρισκόταν στην Ξάνθη, ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό τους, στην παραλία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα