Thumbnail
Στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας μεταφέρθηκε ένας από τους 4 πυροσβέστες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 35χρονος πυροσβέστης φέρει τραύματα στον θώρακα και άλλα σημεία του σώματος του και υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στον πνεύμονα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το επόμενο τριήμερο είναι αρκετά κρίσιμο για την υγεία του.

Ο 35χρονος τραυματίστηκε μαζί με άλλους τρεις πυροσβέστες, μέλη πεζοπόρου τμήματος, το οποίο επιχειρούσε να προσεγγίσει την πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο, όπου δεν μπορούσαν να πλησιάσει το όχημα τους.

Τότε προσφέρθηκε να τους μεταφέρει ένας κάτοικος της περιοχής που περνούσε με το αγροτικό μηχάνημα του με ρεμούλκα, αλλά στο δρόμο, για άγνωστο λόγο ανατράπηκε.

Οι τέσσερις πυροσβέστες και ο οδηγός, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα, μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά ο 35χρονος, λόγω της σοβαρής κατάστασης του διακομίστηκε στο 251 ΓΝΑ.

Ο ένας πυροσβέστης βγήκε αμέσως από το νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δύο, οι οποίοι δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο, παρέμειναν για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και πιθανόν σήμερα θα μεταφερθούν και αυτοί στο 251 ΓΝΑ για περισσότερες εξετάσεις.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν περιορίσει πυρκαγιά στο Ζευγολατιό που έχει κάψει αρκετή έκταση με αγροτικές καλλιέργειες και δάσος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

grevena
Σπήλαιο των Γρεβενών: Το απόρθητο κάστρο που δεν πάτησε ποτέ Τούρκος
Εκτός από τη μεγαλειώδη πέτρινη μορφή του Δία στην κορυφή, ο Όρλιακας φημίζεται για τα μανιτάρια και το φυσικό του κάλλος
Σπήλαιο των Γρεβενών: Το απόρθητο κάστρο που δεν πάτησε ποτέ Τούρκος