Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Σαντορίνη: Σφήνωσε το αμάξι του σε σοκάκι - Οι επιβάτες βγήκαν από τα παράθυρα και οι περαστικοί σκαρφάλωναν [video]


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 4 Σεπτέμβριος, 2017 - 10:49 | Στην Κατηγορία:

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές της Ελλάδος, την Σαντορίνη.

Ενοικιαζόμενο Ι.Χ αυτοκίνητο σφήνωσε σε στενό του νησιού που οδηγεί σε πεζόδρομο με αποτέλεσμα ο οδηγός και οι συνεπιβάτες να βγουν από το παράθυρο. Όπως γράφει μάλιστα το cyclades24 ο οδηγός του οχήματος είδε το απαγορευτικό σήμα.

Στη συνέχεια ακολούθησαν ακόμα πιο τραγελαφικές στιγμές καθώς αρκετοί επισκέπτες κρουαζιερόπλοιου αναγκάστηκαν να σκαρφαλώνουν πάνω στο αμάξι για να περάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από νωρίς χθες το πρωί είχε καταγγελθεί και είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι αλλά μέχρι τη δημοσίευση της είδησης από το cyclades24 κανείς δεν εμφανίστηκε ώστε να βάλει την τάξη.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Σύλλογος ΠΕ Σύρου-Τήνου-Μυκόνου: «Δεν θέλουμε να μας υιοθετήσει κανένας»

"Η αδυναμία των συναδέλφων μας να βρουν στέγη απλά αποτυπώνει την πραγματικότητα των εργασιακών σχέσεων στο δημόσιο σχολείο και την πλήρη υπονόμευση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας"