Thumbnail
Οδηγός Αναπληρωτή  2018

ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ  - Βασίλης Βούγιας

Το παρακάτω έγγραφο εστάλη στις 14 Ιουνίου με mail στα σχολεία από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Δωδ/σου και αφορά στους αναπληρωτές που θα προσληφθούν τη χρονιά 2018-19 και στα δικαιολογητικά που πρέπει να έχουν μαζί τους την ημέρα της πρόσληψης.

Τα δικαιολογητικά αυτά ζητούνται με βάση τον οδηγό υλοποίησης των προγραμμάτων ΕΣΠΑ 2017-2018 (www.epiteliki.minedu.gov.gr) και αποτελούν προϋπόθεση για τη σωστή τήρηση του φακέλου και την καταβολή της μισθοδοσίας .

Όπως αναφέρει μάλιστα το έγγραφο «Η υπηρεσία μας επιφυλάσσεται για τυχόν μελλοντικές τροποποιήσεις από το ΕΣΠΑ», η δε «υποβολή ΟΛΩΝ των δικαιολογητικών είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ καθώς διενεργούνται υποχρεωτικοί έλεγχοι γνησιότητας».

Φανταζόμαστε πως κάτι ανάλογο θα ισχύει και στις άλλες Π.Δ.Ε., Δ.Π.Ε., Δ.Δ.Ε, της χώρας, αλλά αναμένουμε την επιβεβαίωση από το ΥΠ.Π.Ε.Θ.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Αναπληρωτές και δηλώσεις περιοχών

Σχετικά με τους πίνακες αναπληρωτών από σήμερα περιμένουμε την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων  με την ταυτόχρονη ή κατά μία ημέρα αργότερα (ΠΙΘΑΝΟΝ), έναρξη των δηλώσεων προτίμησης αφού το ΑΣΕΠ είχε αποστείλει το προηγούμενο διάστημα όλες τις αποφάσεις επί των ενστάσεων (περίπου 80 στην Α/βάθμια) στο Υπουργείο Παιδείας προκειμένου αυτό να προβεί στις αλλαγές στους πίνακες και να αναρτηθούν οι κυρωμένοι.

Διάταξη προβλέπει εξασφάλιση 35,8 εκ ευρώ για προσλήψεις αναπληρωτών μέσω του ΠΔΕ.

Άρθρο 28  Εξασφάλιση πιστώσεων για απασχόληση εκπαιδευτικών

Το άρθρο 19 του ν. 4283/2014 (Α΄ 189), όπως αντικαταστάθηκε µε το άρθρο 82 του ν. 4485/2017 (Α΄ 114), αντικαθίσταται ως εξής:

«Για την πληρωµή αναπληρωτών και ωροµίσθιων εκπαιδευτικών, καθώς και Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, µπορεί να γίνει χρήση πόρων του εθνικού σκέλους του Προγράµµατος Δηµοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευµάτων.

Η σχετική δαπάνη µπορεί να βαρύνει τη Συλλογική Απόφαση Έργων (ΣΑΕ) 047 µε Κωδικό έργου 2014ΣΕ04700000 και τίτλο «Πληρωµή αναπληρωτών και ωροµίσθιων εκπαιδευτικών, καθώς και Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ-ΕΒΠ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευµάτων βάσει της παρ. 6 του άρθρου 82 του ν. 4485/2017 (Α΄ 114)» του έτους 2018 έως το ποσό των είκοσι δύο εκατοµµυρίων τριακοσίων χιλιάδων (22.300.000,00) ευρώ και την οικεία Συλλογική Απόφαση του έτους 2019 έως του ποσού των δεκατριών εκατοµµυρίων πεντακοσίων χιλιάδων (13.500.000) ευρώ.»

Μάθετε πρώτοι για πίνακες, εγκύκλιο, δηλώσεις περιοχών και προσλήψεις στο www.alfavita.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kleista sxoleia 2022
Συναγερμός στα Άνω Λιόσια: Βρέθηκε αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο Δημοτικού Σχολείου
Ο διευθυντής αφού εντόπισε τη βολίδα αγνώστου διαμετρήματος, την παρέδωσε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα
Συναγερμός στα Άνω Λιόσια: Βρέθηκε αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο Δημοτικού Σχολείου
εκπαιδευτικοσ
ΣΑΤΕΑ: «Αποκλεισμός των εκπαιδευτικών ΠΕ71 από την πρόσκληση του ΙΕΠ»
«Θα ήταν σοβαρή παράλειψη η μη συμμετοχή και εκπαιδευτικών ΠΕ71 οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι σε θέματα προσαρμογής αναλυτικών προγραμμάτων όλων των...
ΣΑΤΕΑ: «Αποκλεισμός των εκπαιδευτικών ΠΕ71 από την πρόσκληση του ΙΕΠ»
eidiki_agogi_4.jpg
Σχετικά με την μετακίνηση εκπαιδευτικού από τη Γενική στην Ειδική Αγωγή
«Είναι η καλύτερη απόδειξη ότι είναι και η ΔΔΕ συνυπεύθυνη για το γεγονός ότι οι μαθητές, και μάλιστα της Ειδικής Αγωγής, δε διδάσκονται όλα τα...
Σχετικά με την μετακίνηση εκπαιδευτικού από τη Γενική στην Ειδική Αγωγή