Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πως θα κινηθούν αύριο μετρό και τραμ - Στάση εργασίας


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος, 2017 - 18:11 | Στην Κατηγορία:

Αναλυτικά

Στάση εργασίας πραγματοποιούν αύριο οι εργαζόμενοι στο μετρό (ΣΕΛΜΑ) και στο τραμ από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, συμπαραστεκόμενοι στην απεργία των σιδηροδρομικών, τονίζοντας πως με την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ οριστικοποιείται το πρώτο βήμα του ευρύτερου πολιτικού σχεδιασμού εκποίησης των μέσων μεταφοράς μέσω της ένταξης τους στον ΕΔΗΣ.

Υπενθυμίζεται ότι σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι, αντιδρώντας στην υπογραφή της σύμβασης πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ε

κτός από τα τρένα του ΟΣΕ που θα παραμείνουν ακινητοποιημένα, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό από το σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» έως το αεροδρόμιο.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Οδηγίες προς αστυνομικούς για μετακινήσεις στο μετρό: Ζητήστε να σας ανοίξουν τις μπάρες, περάστε πίσω από έναν επιβάτη

Για «ντροπιαστικές οδηγίες» που λαμβάνουν ατύπως οι αστυνομικοί, για την ελεύθερη μετακίνησή τους στο μετρό και τις αστικές συγκοινωνίες, κάνει λόγο το Ποτάμι