Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πίσω στον Κορυδαλλό ο Άκης Τσοχατζόπουλος


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Απρίλιος, 2017 - 11:06 | Στην Κατηγορία:

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν βρεθεί τα 200.000 ευρώ που απαιτούνται για την κάλυψη του όρου της εγγυοδοσίας.

 

Εξιτήριο από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο πήρε σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλους και πρόκειται να οδηγηθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν βρεθεί τα 200.000 ευρώ που απαιτούνται για την κάλυψη του όρου της εγγυοδοσίας. 

Οι δικηγόροι του από την πρώτη στιγμή είχαν επισημάνει στο δικαστήριο πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος αδυνατεί να συγκεντρώσει αυτό το ποσό ενώ η κόρη του Αρετή απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθούν τα χρήματα. 

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, έχει πλέον την ευκαιρία να βρεθεί εκτός φυλακής έπειτα από περίπου 4,5 χρόνια παραμονής στον Κορυδαλλό, ωστόσο μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν και πότε θα βρεθεί το ποσό της εγγυοδοσίας. 

Ο πρώην υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό από την ελληνική Δικαιοσύνη σε κάθειρξη 20 ετών για διακίνηση μαύρου χρήματος κατά την υπογραφή εξοπλιστικών προγραμμάτων.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Σε άθλια κατάσταση ο Άκης Τσοχατζόπουλος επιστρέφει στις φυλακές Κορυδαλλού [pic]

Υποβασταζόμενος από ανθρώπους της αστυνομίας και φανερά καταβεβλημένος μεταφέρεται από το Ιπποκράτειο στις φυλακές Κορυδαλλού

Βίκυ Σταμάτη: Υπάρχει άνθρωπος που θέλει να καταθέσει 200.000 ως εγγύηση για τον Άκη - "Νονός" ο Σημίτης

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η Βίκυ Σταμάτη τονίζοντας ότι γνωστός Έλληνας προσφέρεται να καταθέσει την εγγύηση των 200.000 ευρώ.

Έχουν όλοι οι κρατούμενοι και οι κρατούμενες τα ίδια δικαιώματα; (Mε αφορμή την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου)

Το βαθύ χάσμα ανάμεσα στην κοινωνία και στον θεσμικό ρολό της δικαιοσύνης φαντάζει αγεφύρωτο. Η αποκατάσταση της ισονομίας και του κράτους δικαίου, δε, αποτελεί μέρος ενός απλουστευμένου ευχολογίου.

Η θέση για μια ανεξάρτητη θεσμικά δικαιοσύνη  θωρακίζεται στην πράξη, μακριά από τη «νομικίστικη τεχνογνωσία», στον κοινωνικό ιστό, με όρους αναφοράς και προέλευσης από τη φαρέτρα του νομικού και πολιτικού μας πολιτισμού.