Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πέθανε ο Τζίμης Πανούσης σε ηλικία 64 ετών


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιανουάριος, 2018 - 16:43 | Στην Κατηγορία:

Ανακοπή υπέστη ο Τζίμης Πανούσης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο Τζίμης Πανούσης.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός και ηθοποιός υπέστη νέο καρδιακό επεισόδιο το μεσημέρι του Σαββάτου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό. 

Οι προσπάθειες ανάνηψης απέτυχαν. Το μοιραίο καρδιακό επεισόδιο ήταν το δεύτερο για τον Τζίμη Πανούση, που στις αρχές Δεκεμβρίου είχε καταρρεύσει πάνω στη σκηνή. 

Είχε έναν γιο και μία κόρη. 

Νοσηλεύτηκε στο «Ελπίς» τον Δεκέμβριο

Υπενθυμίζουμε ότι στις 2 Δεκεμβρίου 2017, ο Τζίμης Πανούσης υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ύστερα από κρίση κολπικής μαρμαρυγής, και «κατέρρευσε»στην σκηνή κατά τη διάρκεια της παράστασης του στο «Κύτταρο Live Club». Τότε είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Ελπίς».

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Λαζόπουλος: Έφυγε ο Μέγας Σατυρικός Τζίμης Πανούσης

Βαθιά στενοχώρια. Τον Τζίμη τον είχα φίλο, τον αγαπούσα, τον εκτιμούσα, τον θαύμαζα και καθόλου δεν μ’ αρέσει που μπήκαν ξαφνικά τα ρήματα όλα στον αόριστο χρόνο»

Παππάς: «Τζιμάκο μακάρι αυτό να ήταν ένα ακόμα αστείο…»

Τι δήλωσε ο Νίκος Παππάς για το θάνατο του Τζίμη Πανούση

Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά…

του Πάνου Χριστοδούλου