Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πέθανε ο νομικός και μέλος του ΕΣΡ Νίκος Αγγελής


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιούνιος, 2018 - 19:20 | Στην Κατηγορία:

Η ανακοίνωση της ΓΓ Ενημέρωσης

Πέθανε ο ειδικός επιστήμονας, νομικός και μέλος του ΕΣΡ, Νίκος Αγγελής. Υπήρξε μάλιστα τραγουδιστής και στιχουργός των Χωρίς Περιδέραιο, μπάντας που επηρέασε τη new wave μουσική σκηνή την δεκαετία του ’80.

Η ανακοίνωση του θανάτου του Νίκου Αγγελή από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης έχει ως εξής:

"Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Νίκου Αγγελή, ειδικού επιστήμονα -νομικού του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Με το έργο και τη στάση του συνέβαλε αποφασιστικά στην ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου στη χώρα μας, ενώ υπερασπίστηκε τις αξίες του ακόμα και σε πολύ δύσκολες προσωπικές στιγμές.

Ο Νίκος Αγγελής υπήρξε μια πολύπλευρη προσωπικότητα: εξαίρετος νομικός αλλά και επιτυχημένος τραγουδιστής και στιχουργός των Χωρίς Περιδέραιο μιας πρωτοποριακής μπάντας που επηρέασε την new wave μουσική σκηνή την δεκαετία του ’80.

Εκφράζουμε στην οικογένεια και στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια."


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πέντε τελικά τα κανάλια - Το ΕΣΡ απέρριψε τη χορήγηση άδειας στον Βρυώνη

Απορρίφθηκε τελικά η αίτηση για τηλεοπτική άδεια, της εταιρείας "ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ε", του Φίλιππου Βρυώνη, από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. 

Συνεπώς οι τηλεοπτικές άδειες ενημερωτικού, γενικού περιεχομένου, είναι πέντε και αφορούν τους εξής τηλεοπτικούς σταθμούς: ΣΚΑΙ, ALPHA, ANT1, STAR, E.