Thumbnail
Αστυνομικός της ΟΠΚΕ

Συνελήφθη και ομολόγησε τον φόνο του 52χρονου οδηγού ταξί στην Λεύκη Καστοριάς ένας 30χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης, ο 30χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές.

Τον εκτέλεσε με δύο σφαίρες

Ο άτυχος οδηγός ταξί έφερε δύο σφαίρες, μία στον κρόταφο και μια στην πλάτη. Σύμφωνα με την αστυνομία πυροβολήθηκε από πίσω, ενώ έπειτα ο δράστης του έδωσε τη χαριστική βολή σχεδόν εξ επαφής. 

Ο 52χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία, εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς, δίπλα σε ποτάμι, σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.

Συμμετείχε στις έρευνες για τη δολοφονία!

Το 45άρι πιστόλι με το οποίο πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα ο 52χρονος οδηγός ταξί στην Λεύκη Καστοριάς, βρέθηκε στο σπίτι του ειδικού φρουρού.

Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός ότι ο ειδικός φρουρός συμμετείχε στις έρευνες για τη δολοφονία του άτυχου αυτοκινητιστή.

Πέφτει σε αντιφάσεις ο 30χρονος

Σε αντιφάσεις φαίνεται, ακόμη, ότι πέφτει ο 30χρονος αστυνομικός που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 52 οδηγό ταξί στην Καστοριά. 

Κατά την προσαγωγή του ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο, ωστόσο έχει πέσει σε αντιφάσεις σε ό,τι αφορά το κίνητρο της ανθρωποκτονίας. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 30χρονος ισχυρίζεται ότι το έκανε για να ληστέψει το θύμα, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. 

Όμως, όπως έχει διαπιστωθεί, το θύμα δεν έχει ληστευθεί, ούτε λείπουν πράγματα από το ταξί, ενώ και ο συλληφθείς αφήνει πολλά κενά στην κατάθεση του, γι' αυτό οι αστυνομικοί δεν έχουν πειστεί για τους ισχυρισμούς του και ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Στην Καστοριά βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης.

Είχε συλλάβει τον Ν. Μαζιώτη ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ

Παράλληλα, όσο προχωρά η έρευνα των αρχών έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τον 30χρονο ειδικό φρουρό.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο αστυνομικός ήταν ο άνθρωπος που είχε πυροβολήσει και συνέλαβε το ηγετικό μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκο Μαζιώτη, κατά την αιματηρή συμπλοκή το καλοκαίρι του 2014 στο Μοναστηράκι.

Ο 30χρονος ειδικός φρουρός είχε υποβάλει αίτημα για μετάθεση στην ιδιαίτερη πατρίδα του, η οποία έγινε δεκτή από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, για τον κίνδυνο αντεκδίκησης, μετά την σύλληψη του Μαζιώτη. Ο συλληφθείς είναι παντρεμένος στην Καστοριά και υπηρετεί με απόσπαση στην ΟΠΚΕ, ενώ πυροβόλησε τον 52χρονο ταξιτζή με το ιδιωτικό του 45άρι πιστόλι.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

grevena
Σπήλαιο των Γρεβενών: Το απόρθητο κάστρο που δεν πάτησε ποτέ Τούρκος
Εκτός από τη μεγαλειώδη πέτρινη μορφή του Δία στην κορυφή, ο Όρλιακας φημίζεται για τα μανιτάρια και το φυσικό του κάλλος
Σπήλαιο των Γρεβενών: Το απόρθητο κάστρο που δεν πάτησε ποτέ Τούρκος