Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

«Ο, τι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατή» λέει η Νατάσα Τσουκαλά


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος, 2017 - 09:08 | Στην Κατηγορία:

Ανάρτηση της δικηγόρου

"Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή. Αλήθεια είναι αυτό", αναφέρει σε ανάρτησή της η δικηγόρος που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα, σε επεισόδια που σημειώθηκαν μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

"Μόνο που αυτή η δύναμη, αν δεν ταϊστεί από τους γύρω της, γίνεται αυτόνομη, σκληρή σαν το ατσάλι, εγκλωβισμένη στην εικόνα της. Η δύναμη που εγώ θέλω να έχω αντλείται από τα μέσα, αλλά δεν ανθίζει και δεν ολοκληρώνεται μακριά από τους ανθρώπους" προσθέτει η ίδια. Υπενθυμίζεται πως για ένα διάστημα η νοσηλευόμενη ανέπνεε με μηχανική υποστήριξη.

Πάντως, η επέμβαση στο πόδι ολοκληρώθηκε και εδώ και μια εβδομάδα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.  "Ευχαριστώ ολόψυχα όλους εσάς που με βοηθήσατε την ώρα του συμβάντος και μου συμπαρασταθήκατε όλον αυτό τον καιρό. Θα ξαναβρεθούμε στο δρόμο" συμπληρώνει στο μήνυμά της στα social media.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα