Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ο Σαββίδης κατοχύρωσε "Έθνος", "Έθνος της Κυριακής" και "Ημερησία"


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιούλιος, 2017 - 17:50 | Στην Κατηγορία:

Εξελίξειςσ τον Πήγασο

Ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης με την εταιρία Dimera λαμβάνουν τα σήματα των εντύπων της ΠΗΓΑΣΟΣ "ΕΘΝΟΣ", "ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ και "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" που τέθηκαν σήμερα σε αναγκαστικό πλειστηριασμό.

Τα τρία σήματα κατακυρώθηκαν στην εταιρία του κ. Σαββίδη έναντι προσφοράς 3.580.000 ευρώ που ήταν και η μοναδική που υποβλήθηκε κατά την διαδικασία στο Ειρηνοδικείο και μάλιστα λίγο πριν λήξει ο χρόνος για τις προσφορές που αφορούσαν τα τρία σήματα του Ομίλου ΠΗΓΑΣΟΣ.

Πηγή: cnn.gr

loading...


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ο Σαββίδης έδιωξε τον Φουρθιώτη από το Epsilon

Εκτός προγράμματος του Epsilon ο τηλεπαρουσιαστής και πρώην μάνατζερ μετά από βέτο του επιχειρηματί για την παραμονή του στον σταθμό.

Ο Σαββίδης αγόρασε το "Έψιλον"

Τηλεοπτικός σταθμός "Έψιλον"

Στο Πρωτοδικείο η μεταβίβαση του ΔΟΛ

Η αίτηση για την επικύρωση της μεταβίβασης του ΔΟΛ στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη συζητήθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.

 

Λυκουρέζος: Καμία εμπλοκή της ΣΕΚΑΠ στο λαθρεμπόριο τσιγάρων

Τη σκυτάλη των ερευνών παίρνει τώρα η Εισαγγελία Πειραιά