Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ο Σαββίδης κατοχύρωσε "Έθνος", "Έθνος της Κυριακής" και "Ημερησία"


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιούλιος, 2017 - 17:50 | Στην Κατηγορία:

Εξελίξειςσ τον Πήγασο

Ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης με την εταιρία Dimera λαμβάνουν τα σήματα των εντύπων της ΠΗΓΑΣΟΣ "ΕΘΝΟΣ", "ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ και "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" που τέθηκαν σήμερα σε αναγκαστικό πλειστηριασμό.

Τα τρία σήματα κατακυρώθηκαν στην εταιρία του κ. Σαββίδη έναντι προσφοράς 3.580.000 ευρώ που ήταν και η μοναδική που υποβλήθηκε κατά την διαδικασία στο Ειρηνοδικείο και μάλιστα λίγο πριν λήξει ο χρόνος για τις προσφορές που αφορούσαν τα τρία σήματα του Ομίλου ΠΗΓΑΣΟΣ.

Πηγή: cnn.gr


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Εγκαινιάστηκε η έδρα Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού στο ΑΠΘ

Η έδρα ιδρύθηκε στο πλαίσιο συμφώνου συνεργασίας του ΑΠΘ με το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Ιβάν Σαββίδης»

ΑΠΘ: Έναρξη της Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού

Η επίσημη έναρξη λειτουργίας της Επώνυμης Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ

 

Έργα για την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας

Οι μικρομέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έθεσαν για πολλοστή φορά το ερώτημα προς τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Χρυσόστομο Γκαγκάτση, ο οποίος αποκάλυψε τα πλάνα του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, για την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας

«Καλή ευρωπαϊκή πορεία στον ΠΑΟΚ» που αποκλείστηκε από τον Αύγουστο ευχήθηκε ο Μητσοτάκης

«Να τον πάρεις στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου» λέει ο λαός για τέτοιες περιπτώσεις