Thumbnail
Ο καιρός

Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας. Στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη οι νεφώσεις θα είναι περισσότερες. Παγετός θα εκδηλωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, ενώ νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -9 έως 6 βαθμούς, στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα από -5 έως 11, στην Ήπειρο από -2 έως 13 βαθμούς, στη δυτική και νότια Ελλάδα από 1 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από -1 έως 9 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στο βορειοδυτικό Αιγαίο και τις Σποράδες οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 Μποφόρ με προοδευτική εξασθένηση έως το βράδυ, ενώ στο βορειοανατολικό Αιγαίο θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι, ενισχυόμενοι σταδιακά σε σχεδόν έως θυελλώδεις 7 με 8 Μποφόρ.

Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 Μποφόρ και βαθμιαία τοπικά θυελλώδεις 8 Μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά πελάγη θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 8 έως 9 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 Μποφόρ.

Στη Αττική ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, μέτριοι 5 Μποφόρ και μετά το μεσημέρι τοπικά ισχυροί 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς.

Ηλιοφάνεια και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 Μποφόρ και στα ανοικτά του Θερμαϊκού ισχυροί 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αστυνομια ρεθυμνου
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!
Η όλη επιχείρηση στήθηκε για να… βρεθεί ποιος ευθύνεται  για κάποια συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης που γράφτηκαν στην πόλη στις 25 Μάρτη!
Πρωτοφανής αστυνομική εισβολή σε σπίτι φοιτήτριας τα ξημερώματα!