Thumbnail
Ο καιρός

Σήμερα Τετάρτη, αναμένονται αρχικά νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια, καθώς και στο ανατολικό Αιγαίο.

Από το μεσημέρι οι νεφώσεις και οι τοπικές βροχοπτώσεις θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα ηπειρωτικά. Προς το βράδυ, τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο της τάξης των 3 έως 5 βαθμών. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 10 έως 24, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 19, στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 20, και στην Κρήτη από 10 έως 25.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως σταδιακά από το πρωί και από βορά προς νότο, θα στραφούν σε βόρειους ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας θα ενισχυθούν παροδικά και θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, με παροδικές βροχές, ενώ υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων το μεσημέρι και απόγευμα. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως κατά τις θερμές ώρες της ημέρας να ενισχυθούν παροδικά και θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mitsotakis
Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές
Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, εν μέσω μεγάλης πολιτικής έντασης μέσα στο κοινοβούλιο, ενώ η τριήμερη συζήτηση...
Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές