Thumbnail
Ο καιρός

Σήμερα Τετάρτη, 15 Μαρτίου αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες σε όλη τη χώρα, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο. Οι νεφώσεις θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Λίγες τοπικές και ασθενείς βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν κυρίως στην ηπειρωτική χώρα, το Ιόνιο, το βόρειο Αιγαίο, και την Κρήτη. Ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βόρειας χώρας. Η ορατότητα έως και τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 3 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 15 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου στα 7 έως 15.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά στα νοτιοανατολικά έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4, και κατά περιόδους από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, που όμως θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, που όμως θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές έως και το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4, και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τετάρτη:
 
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένη συννεφιά με λίγες βροχές. Η θερμοκρασία από 2 έως 15 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 5 έως 15 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδική συννεφιά και πιθανές βροχές. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 0 έως 18 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με πιθανή βροχή και ο υδράργυρος από 0 έως 18 βαθμούς.
 
Στα Κύθηρα, παροδική συννεφιά και θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με βροχές το πρωί στην Κρήτη. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 16 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, ήλιος με παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές. Ο υδράργυρος από 1 έως 16 βαθμούς.
 
Στην Αττική, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή. Βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dypa
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων
Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα 3 νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων