Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Νέο σποτ των Jumbo: Ο Ψωμιάδης ντυμένος Ζορό πάνω σε άλογο απελευθερώνει... αποκριάτικες στολές!


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουάριος, 2018 - 20:20 | Στην Κατηγορία:

Δείτε

Μάλλον θα δούμε και άλλα σποτ με τον πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, ντυμένο Ζορό για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας των Jumbo για τις απόκριες.

Στο δεύτερο σποτάκι που βγήκε στη δημοσιότητα βλέπουμε τον Ζορό-Ψωμιάδη ως... απελευθερωτή πάνω σε άλογο να απελευθερώνει τις αποκριάτικες στολές, οι οποίες ήταν... φυλακισμένες!

"Ποιος είναι ο απελευθερωτής;" αναρωτιέται ο εκφωνητής, ενώ ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης απαντά "Μάγκες, χαλαρά...". Στο τέλος του βίντεο, αναγράφεται ότι θα υπάρξει και συνέχεια.

Η εταιρεία πάντως έχει κατεβάσει την αρχική διαφήμιση από την επίσημη σελίδα της στο Youtube, λόγω των αντιδράσεων που προκάλεσε στη Νέα Δημοκρατία η χρήση του τραγουδιού του κόμματος.

"Είμαστε γρήγοροι, αλλά όχι και θεϊκά γρήγοροι! Το νέο “κομμάτι” της Πίτσας πρέπει να καλοψηθεί! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...", έγραψε η εταιρεία σε ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook.

Δείτε το σποτ:

Stickers: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Κακουργηματικές διώξεις στα αδέλφια Ψωμιάδη για 1,2 εκ € ζημιά στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Την ώρα που επίκειται η δίκη για τα λεγόμενα "45άρια" της Νομαρχίας

Για την επίθεση σε βάρος του Μπουτάρη ερευνάται ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ελέγχεται για τις δηλώσεις του κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, καθώς και για τα αδικήματα της πρόκλησης σε τέλεση εγκλήματος και της εξύβρισης

Καταδικάζω, αλλά φταίει ο Μπουτάρης

«Ναι μεν, αλλά» είπε ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ψωμιάδης: Το σποτ ξεσήκωσε τους μαχητές της ΝΔ

Υπεραμύνθηκε της απόφασής του, ενώ τόνισε πως θα υπάρξει αλλαγή στη μουσική υπόκρουση