Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Νέες εξελίξεις για τον πυρομανή της Πάτρας


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Αύγουστος, 2017 - 17:50 | Στην Κατηγορία:

Προσήχθη ύποπτος

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις σχετικά με τον πυρομανή που έχει αναστατώσει εδώ και μία εβδομάδα ολόκληρη την Πάτρα, και ιδίως Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Χθες εντοπίστηκε ένα ύποπτο άτομο, το οποίο προσομοιάζει στα χαρακτηριστικά που δόθηκαν μετά την επίθεση την περασμένη Παρασκευή στα Ταμπάχανα από τους αυτόπτες μάρτυρες που τον κυνήγησαν.

Σε συνεργασία Πυροσβεστικής και Ασφάλειας Πατρών, ο άνδρας, περίπου 30 ετών από την περιοχή των Ιτεών, προσήχθη και παραδόθηκε στο Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, συνεχίζεται η ανακριτική διαδικασία μέχρι και τώρα.

Σε επικοινωνία που είχε το tempo24, με ανώτερο στέλεχος της Πυροσβεστικής, επιβεβαιώθηκε η προσαγωγή του ατόμου και πιθανόν τις επόμενες ώρες να έχουμε και νεότερα.

Πάντως οι πληροφορίες ανέφεραν πως μέχρι και πριν λίγο, ο προσαχθείς αρνείτο οποιαδήποτε εμπλοκή

Το ευχάριστο μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά εμπρησμών που σημειώθηκαν σε διάφορες συνοικίες στην Πάτρα τις προηγούμενες ημέρες (Προσφυγικά, Αγ. Γεώργιος Λάγγουρα, Σκαγιοπούλειο, Ιεροθέου, Ταμπάχανα, Μεσολογγίου κ.α.), είναι πως από την περασμένη Παρασκευή δεν έχει καταγραφεί νέο περιστατικό.

Πηγή: tempo24.news


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Έβαλε μέσα σε λίγες ώρες τέσσερις φωτιές στη Χαλκιδική

Άγνωστος πυρομανής αναζητείται από την αστυνομία

Λάρισα: Απολύθηκε και εκτός ελέγχου άρχισε να βάζει φωτιές

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Το πάζλ της υπόθεσης συμπληρώνεται...