Thumbnail
Νέα προκήρυξη για 1.145 θέσεις

Νέα προκήρυξη αναμένεται σύντομα από το υπουργείο Υγείας, για 1.145 μόνιμους νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες παραϊατρικών ειδικοτήτων.

Η πλειονότητα των θέσεων αφορά νοσηλευτές, μεταφορείς ασθενών, χειριστές ιατρικών συσκευών, φυσικοθεραπευτές και βοηθούς ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων, και εκτός των άλλων θα προβλέπει θέσεις προσωπικού και για το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Το αίτημα αναμένεται να σταλεί το επόμενο χρονικό διάστημα στο ΑΣΕΠ, καθώς ήδη δημοσιεύθηκε η απόφαση του υπουργείου Εργασίας, βάσει της οποίας καθορίζονται οι θέσεις για προσωπικό ειδικών κατηγοριών του Νόμου 2643/1998.

Οι θέσεις για ειδικές κατηγορίες πληθυσμού ανέρχονται σε 80, και αποτελούν τον βασικό «δείκτη» για τις ειδικότητες που θα συγκεντρώσουν την πλειονότητα των θέσεων. Συγκεκριμένα, κατανέμονται 23 θέσεις σε Τρίτεκνους, 22 στην κατηγορία ΑμΕΑ, 14 σε Πολύτεκνους και από επτά στις κατηγορίες Εθνικής Αντίστασης και Αναπήρων Πολέμου, οι οποίες αφορούν απογόνους ανθρώπων που πολέμησαν σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, αλλά και Έμμεσης ΑμΕΑ, δηλαδή υποψηφίους που διαθέτουν συγγενείς πρώτου βαθμού με ειδικές ανάγκες. Όσο για τις ειδικότητες όπου κατανέμονται οι περισσότερες θέσεις, είναι οι εξής: ΤΕ Νοσηλευτικής, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών, ΔΕ Χειριστών ιατρικών Συσκευών, ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, ΤΕ Φυσικοθεραπευτών, ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, ΤΕ Μαιών-Μαιευτών, ΤΕ Ραδιολογίας-Ακτινολογίας και ΥΕ Βοηθών Θαλάμου. Επίσης, θα ζητηθούν και τεχνικές ειδικότητες, όπως ΠΕ Πληροφορικής, ΔΕ Ηλεκτρολόγου, ΔΕ Υδραυλικού, ΔΕ Οδηγού, ΔΕ Θερμαστή και ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη, αλλά και θέσεις Διοικητικών Οικονομικών ΠΕ και ΤΕ.

Τα νοσοκομεία

Η νέα προκήρυξη στοχεύει στην κάλυψη αναγκών, μεταξύ άλλων, των νοσοκομείων: Ευαγγελισμός, Παίδων Αγία Σοφία και Αγλαΐα Κυριακού, ΓΟΝΚ Άγιοι Ανάργυροι, ΚΑΤ, Αντικαρκινικό Άγιος Σάββας, ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς, Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Σωτηρία», Ερυθρός Σταυρός, Λαϊκό, Ελενα Βενιζέλου-Αλεξάνδρα, ΓΝΑ Ιπποκράτειο, Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμιγκ. Επίσης, θα στελεχωθούν τα Νοσοκομεία Τζάνειο, Ασκληπιείο, Θριάσιο, Άγιος Παντελεήμων, ΠΓΝ Αττικόν, Αντικαρκινικό Μεταξά, Σάμου, Χίου, Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, Ψυχιατρικό Θεσσαλονίκης, ΓΝΘ Γεννηματά-Άγιος Δημήτριος, Ημαθίας, Γρεβενών, ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο, Θεαγένειο, Άγιος Παύλος, Σισμανόγλειο, Λάρισας, Βόλου, Τρικάλων, Πατρών, Κορίνθου, Λακωνίας, Αργολίδας, Ηρακλείου Βενιζέλειο, αλλά και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

zorbas
Αχ. Ζορμπάς για σύλληψη εκπαιδευτικών: «Αντιμετωπίζονται εκπαιδευτικοί σαν κοινοί εγκληματίες»
Η τοποθέτηση του Αχ. Ζορμπά για τη σύλληψη εκπαιδευτικών στη Ρόδο
Αχ. Ζορμπάς για σύλληψη εκπαιδευτικών: «Αντιμετωπίζονται εκπαιδευτικοί σαν κοινοί εγκληματίες»
πρυτ
Πιερρακάκης-Σύνοδος Πρυτάνεων: Έρχεται ήπια αύξηση εισακτέων στα πανεπιστήμια
Με ανάρτησή του ο υπουργός Παιδείας ενημέρωσε για όσα ειπώθηκαν στη Σύνοδο των Πρυτάνεων
Πιερρακάκης-Σύνοδος Πρυτάνεων: Έρχεται ήπια αύξηση εισακτέων στα πανεπιστήμια