Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Νέα εξέγερση στη Μόρια - Βίντεο με αστυνομικούς να πετάνε πέτρες στους πρόσφυγες


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιούλιος, 2017 - 17:02 | Στην Κατηγορία:

Διαμαρτυρίες και επεισόδια

Συγκρούσεις μεταξύ των προσφύγων που βρίσκονται έγκλειστοι στο κέντρο υποδοχης της Μόρια, στη Λέσβο, και αστυνομικών λαμβάνουν χώρα εδώ και ώρα.

Οι πρόσφυγες εξεγέρθηκαν για μία ακόμη φορά ενάντια στον πολύμηνο εγκλεισμό τους και στις επαναπροωθήσεις που δρομολογούνται.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη πετροπόλεμος, ενώ έχουν εκδηλωθεί και πυρκαγιές.

Αίσθηση όμως προκαλεί και ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Twitter, στο οποίο φαίνονται άνδρες των ΜΑΤ να πετάνε πέτρες στους πρόσφυγες μέσα στο κέντρο.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Δύο αστυνομικοί λήστεψαν Σύρο στην Αττική Οδό. Του πήραν 280.000 ευρώ

Δύο αστυνομικοί αποκαλύφθηκε ότι λήστεψαν 47χρονο Σύρο τον αφού πρώτα τον ακινητοποίησαν στην Αττική Οδό.

Ο 47χρονος που δραστηριοποιείται στο εμπόριο κοσμημάτων είχε φτάσει από τη Γερμανία στην Αθήνα στις 5 Φεβρουαρίου με το αυτοκίνητό του όταν ενώ οδηγούσε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Αθήνα τον ακινητοποίησαν άτομα με στολές που έμοιαζαν με αυτές των αστυνομικών, όπως στη συνέχεια κατέθεσε ο ίδιος.