Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Μυτιλήνη: Νεότερα για την υγεία του 17χρονου που έπεσε στο κενό από τον 2ο όροφο


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Απρίλιος, 2018 - 15:54 | Στην Κατηγορία:

Θύμα της "Μπλε Φάλαινας";

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης εξακολουθεί να νοσηλεύεται, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο 17χρονος που έπεσε χθες τα ξημερώματα στο κενό από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, όπου βρισκόταν το σπίτι του στη Μυτιλήνη.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο 17χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ διατηρείται συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας και των εισαγγελικών Αρχών για τους λόγους που ώθησαν τον νεαρό στο κενό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται η πιθανότητα η πτώση να οφείλεται στο γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου, «Μπλε Φάλαινα». Και αυτός, σε συνδυασμό με τις πολλές ώρες απασχόλησής του στο διαδίκτυο, καθώς οι οικείοι του είχαν ζητήσει τη συνδρομή ειδικών, είναι ο λόγος που εξετάζεται ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα